KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szerződést hosszabbítottunk Hosszu Bogival 2019.01.31. 00:00

  Megkezdtük a jövő évi keret kialakítását
  Megállapodtunk Hosszu Bogival
  Szerződést hosszabbítottunk Hosszu Bogival
  Egyesületünk vezetősége a mai napon megállapodott csapatunk balkezes szélsőjével, Hosszu Bogival. Ennek köszönhetően a villámgyors, rutinos játékos jövőre is minket erősít.
   
  Bogi fontos része a „családunknak”. A vezetőség pedig még a holnap esedékes térdműtétje előtt szerette volna megerősíteni felé, hogy számítunk rá a következő szezonban is. Bízunk benne, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni a sikeres felépüléséhez – fogalmazott Kovács Tamás, egyesületünk elnöke, egyben felnőtt csapatunk vezetőedzője.
   
  Nagyon örülök, hogy jövőre is a Misleny színeiben szerepelhetek, nagyon hálás vagyok! Ezt a bizalmat azóta érzem, amióta Tamás először megkeresett. Holnaptól egy új „időszámítás” veszi kezdetét számomra, ezért minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb formában kerülhessek vissza a pályára. Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni az eddigi biztatást, érdeklődést és segítséget, amit a mai napig kapok ettől a „nagy családtól”! - vette át a szót Hosszu Boglárka.
   
  Mint ismeretes, Bogi még tavaly ősszel szenvedett súlyos térdsérülést, s emiatt lényegében a teljes szezont ki kell hagynia. Emberi számítások szerint egy jó műtéttel és egy kiváló, türelmes rehabilitációval ősztől újra a pályán lehet.
  Bogi után hamarosan újabb bejelentéseket tesz egyesületünk.
   
  Boginak a holnapi napra egy nagy kalappal!
  #csakamisleny