KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szoros csaták a fővárosban 2017.05.08. 09:08

  Szoros csaták a fővárosban
  Lányaink playoffban nyújtott szereplése bravúrosnak tekinthető. Budapesten zárultak az U13-s korosztály I. osztályának küzdelmei. A felsőházi rájátszás utolsó játéknapján lányaink négyből két pontot zsebeltek be. Az FTC Faházban Ancil Fanni, Bálványos Fanni, Bánfai Virág, Buzády Hanga, Dainese Jennifer, Danis Nikolett, Grosics Gréta, Hausznek Hanna, Kornfeld Fanni, Köpösdi Zsófia, Szakos Dominika, Váradi Zsófia, Vártok Tamara, Wéber Veronika, valamint Wichmann Vivien alkotta együttesünket.

  Gyermekbajnokság 2016/2017 – 6. játéknap U13 I. osztály, Felsőház

  Kozármisleny SE – Ferencvárosi TC 13 – 17 (07 – 10) | Góldobóink: Bánfai V. 4 (1), Vártok T. 4, Köpösdi 2, Ancil 1, Buzády 1, Dainese 1 Szeged KKSE – Kozármisleny SE 17 – 19 (08 – 12) | Góldobóink: Bánfai V. 3, Köpösdi 3, Vártok T. 3 (1), Buzády 2, Grosics 2 (1), Bálványos 1, Dainese 1, Danis 1, Kornfeld 1, Szakos 1, Wéber 1

  ***** EDZŐSZEMMEL

  Gyulay László: " – Mindent elkövettünk azért, hogy a hazai győzelmünk után idegenben is két vállra fektessük a Fradit, de ezúttal sokat hibáztunk, főleg a támadások befejezésénél. Ettől függetlenül bebizonyítottuk, hogy az egy héttel korábbi sikerünk nem volt érdemtelen. A két mérkőzés között rövid idő állt a rendelkezésünkre, hogy kipihenjük magunkat, de ettől függetlenül a szegediekkel szemben remekül játszottunk az első játékrészben. A második félidőben elég komoly hullámvölgybe kerültünk, úrrá lett rajtunk a fáradtság, s az ellenfél átvette a vezetést. Mindvégig bíztam a lányokban, valamint az elvégzett munkában, tudtam, hogy győzni fogunk, és így is lett. Nagyon köszönjük a lelkes szurkolótáborunk segítségét, a kitartó buzdítást! A kilenccsapatos felsőház ötödik helyén végeztünk, úgy, hogy nulla ponttal az utolsó pozícióból indultunk a rájátszásban. Ennek tudatában bravúros a szerepeltünk, amihez gratulálok az egész csapatnak! Megköszönve az alázatos munkát nekik és az egész stábnak: Vollár Dávidnak, Hausznek Anikónak, Schäffer Évának és nem utol sorban Kovács Tamásnak, aki éveken keresztül kiváló munkát végzett a lányokkal!" Csapatunk tizenhat mérkőzés után 8–8-s mérleggel, 327 lőtt és 320 kapott góllal fejezte be  az újonnan életre hívott bajnokság küzdelmeit.