KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szoros vereség 2019.10.10. 00:00

  A Székesfehérvár vendégei voltunk az Ifjúsági I. osztályban

  Szoros vereség

  Vukmann Viktóriáék hétközi forduló keretein belül mérték össze tudásukat az Alba Fehérvár KC-val. Jól indult a mérkőzés, 5 perc elteltével 1-3 állt az eredményjelzőn. Ezt követően felébredt a hazai csapat, és átvette a vezetést, majd innentől kezdve fej-fej mellett haladtak a gárdák, egészen a félidő végéig, ahol egy apró zárlatot kihasználva az Alba ragadta magához a vezetést a szünet idejére. A második játékrészben folytatódott az adok-kapok, így egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól. Látszott, hogy izgalmasnak ígérkezik a hajrá, és nem is csalódott a közönség. Az utolsó percben egy találattal vezetett a hazai gárda, a labda a mi kezünkön vándorolt, majd meg is zörgettük a hazaiak hálóját! Ezzel döntetlen lett, majd érkezett a csattanó. A hazaiak kihasználták a hátralévő körülbelül 5 másodpercet, és 10 méterről, egy hihetetlen találattal tartották otthon a két bajnoki egységet. 

  Gyulay László érthetően csalódottan nyugtázta a történteket: 

  Nehéz ilyenkor mit mondani, mikor az ellenfél a mérkőzés végét jelentő dudaszó pillanatában szerzi meg a győztes találatot, de ilyen a sport. Menni kell tovább, de azt kijelenthetjük, hogy saját magunkat vertük meg, remélem, tanulunk belőle. Voltak elemek, amivel nagyon elégedett vagyok, ilyen a védekezés, de a támadásról már nem mondhatom el ugyan ezt! 

  Alba Fehérvár KC - Kozármisleny SE (10-8) 20-19
  Ifjúsági I. Osztály 
  Vezette: Ihász, Papp 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 4, Acsai 2, Köpösdi 3, Bácsalmási, Pocsay 1, Dézsi 2, Fledrich, Dobszai, Takács 2, Nemes 2, Ancil 2 
  Edző: Gyulay László