KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Szoros vereség a nyitányon 2019.09.05. 00:00

  Megkezdtük a szereplést az Ifjúsági I. osztályban. Hazai pályán fogadtuk a Szombathelyi KKA csapatát. 

  Szoros vereség a nyitányon

  Gyulay László tanítványai vasárnap délután futottak ki az idei szezonban először a pályára hivatalos mérkőzésen. Erősen kezdtük a mérkőzést, magunkhoz radagva a kezdeményezést, ám a játékrész közepére magára talált ellenfelünk, illetve mi is visszaestünk játéksebességet tekintve, amit habozás nélkül ki is használtak a Szombathelyi KKA játékosai. Olyannyira, hogy a pihenőre már egy találatos előnnyel vonult el ellenfelünk az öltözőbe. A második 30 perc során végig futottunk az eredmény után, és bár megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre, a végső megoldásba rendre hiba csúszott.

  Egy igen izgalmas, fordulatos mérkőzést játszottunk egy nagyszerű csapat ellen, amely remekül kihasználta a hibáinkat. A küzdelemmel, a sebességünkkel, és az akarati tényezőkkel maximálisan elégedett vagyok, de az eladott labdák számát le kell redukálnunk a legminimálisabb szintre, e mellett jobb döntéseket kell hoznunk bizonyos szituációkban. Nagyon szoros bajnokság elé nézünk ismét, ahol minden pontnak jelentősége lesz a végelszámolásnál, ezért arra törekszünk, hogy a következő mérkőzésen javítsunk. - Foglalta össze Gyulay Laci a 60 percet. 

  Kozármisleny SE - Szombathelyi KKA (13-14) 24-26
  Ifjúsági I. osztály 
  Vezette: Szászfai, Tasnádi 
  Versenybírók: Ferenczi-Kakas, Hornyik 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 5, Acsai, Köpösdi 2, Leitner, Bácsalmási, Pocsay 5, Dézsi, Fledrich 4, Nemes 7, Takács, Menyhei 1, Dobszai, Ancil 
  Edző: Gyulay László