KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Talpon maradt az üveg… 2019.11.28. 00:00

  Egy hosszú ideje veretlen csapatot két vállra fektetni mindig nagy dolog, hiszen akinek sikerül, az bizonyítja magának, hogy bármire képes lehet. Felnőtt gárdánk nemrég legyőzte az éllovas Budaörsöt…

  Talpon maradt az üveg…

  Kemény diónak tűnt a múlt hétvégi bajnoki, hiszen olyan csapatot fogadtunk, amelyet még senkinek sem sikerült legyűrnie. Nekünk viszont igen – így már nincs veretlen az NB I. B Nyugati csoportjában.

  – Nagyon jó érzés így nekiállni a heti munkának, hogy egy igazán jó csapatot sikerült legyőzni – fogalmazott vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Amikor a lányokkal elemeztem a meccset, elmondtam nekik, hogy a győzelem a hab volt a tortán. Visszagondolva az elmúlt hétre igazából a győzelemhez vezető út volt fantasztikus. Nagyon melyről kellett felépíteni magunkat. Napról napra éreztem, ahogy erősödött bennünk a hit, hogy képesek leszünk nyerni a Budaörs ellen. Szombaton pedig extázisban voltunk, a csapat és a stáb egyaránt. Úgy gondolom, hogy ez a győzelem végképp rendben tette az önbizalmunkat. És ahogy a mondás is tartja: minden győzelem annyit ér, amennyire megünneplik. Ebben sem volt hiba!

  A csapatunkba hosszú sérülés után néhány hete visszatért Hosszu Boginak már előzetesen jó érzései voltak ezzel a meccsel kapcsolatban – lehet, hogy egy jósnő veszett el benne?!

  – A Budaörs elleni győzelem lélektanilag nagyon fontos volt, mert hullámvölgyben volt a csapat – mondta jobbszélsőnk. – Egész héten úgy készültünk, hogy mindenképpen szeretnénk itthon tartani a két pontot. Átbeszéltük az utóbbi meccsek hibáit, és utána igyekeztünk a saját játékunkra és erősségeinkre koncentrálni az edzéseken. Nekem egész nap jó érzéseim voltak a mérkőzéssel kapcsolatban. Sőt, az öltözőben Éva egy üveget dobált, és azt mondta, ha ötből egyszer talpon marad, akkor nyerni fogunk! Harmadikra állva maradt, de a többieknek ezt csak a meccs után árultuk el. Ez a győzelem bebizonyította, hogy csapatként küzdve, és a szurkolóinkkal együtt bármire képesek lehetünk.

  Például arra, hogy most szombaton legyőzzük idegenben a Szombathelyi KKA U19-es együttesét!