KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Tartalmas szombattal zárta egyesületünk a nyári felkészülést 2021.09.09. 00:00

  „Mindig is a közösségteremtés volt a célunk”

   

  Nagyon tartalmas szombati nappal zárta egyesületünk a nyári felkészülést: volt fotózás, Erasmus-program, szurkolói ankét, edzőmeccs, támogatói vacsora. Klubunk elnöke, Kovács Tamás fáradtan, de boldogan mehetett aludni – nagyon sikeres nap volt ez!

   

  Tartalmas szombattal zárta egyesületünk a nyári felkészülést

   

  • Fotózás reggel, Erasmus-program délelőtt, szurkolói ankét délután, felnőtt meccs kora este, támogatói vacsora. Nem unatkoztatok szombaton!
  • Így alakult. De szerencsére mindenhova odaértünk, mindenhol helyt álltunk, és ami a legfontosabb, minden esemény elérte a célját! – válaszolta Kovács Tamás, egyesületünk elnöke.

   

  • Menjünk sorban! Fotózás…
  • A felnőtteké után a versenykorosztályok csapatképeit készítettük el. A sűrű versenynaptár miatt a szombat reggel 8 óra volt a legalkalmasabb időpont. Sajnos így is volt egy-egy ember, aki nem tudott rajta lenni a képen. Ezt azért sajnálom nagyon, mert ezeket a képeket az év közben többször is fel fogjuk használni.

   

  • Erasmus-program.
  • Horvát és szerb kézilabdás vendégeink voltak, akikkel már pénteken megkezdtük a munkát. A projekt lényege, hogy tapasztalatot cseréljünk „A nők esélyegyenlősége a kézilabdában” témában. Hasznos beszélgetések voltak. Most mi voltunk a házigazdák, s három, a sportágban ismert személy életútján keresztül mutattuk be a magyarországi viszonyokat. Ezúton is köszönöm Kakas Mariannak, a BMKSZ elnökének, Vágvölgyi Mária korábbi nemzetközi játékvezetőnek, valamint Vig Viviennek, korábbi korosztályos válogatott kapusnak, hogy elfogadták meghívásunkat. Most pénteken Belgrádba látogatunk egy hasonló munkahétvégére, majd október elején Zágrábban zárul a projekt.
  • Hogy sikerült a szurkolói ankét?
  • Ebben a témában még nagyon gyerekcipőben járunk. Sokan járnak meccsre, de még nincs meg az igazi egység. Van egy kiváló „kemény mag”, amely jó alaphangulatot teremt a mérkőzéseken. Az egyesület azzal próbálja segíteni ennek a közösségnek a formálását, hogy a játékosokat, a csapatot is próbálja közelebb vinni a szurkolókhoz. Egy-egy ilyen találkozó segíti ezt, miközben a szurkolói közösség is formálódik. A vezetőkkel folyamatosan egyeztetünk, hogy minél erősebbek legyenek, hiszen szükségünk van rájuk, nagyon sokat jelentenek számunkra!

  • Milyen volt az edzőmeccs?
  • Ez volt a hab a tortán! A meccs mindig ünnep! Ez most a felkészülés része volt, most szombaton viszont már éles körülmények között kell helytállni. Meggyőződésem, hogy megoldják a lányok.
  • A támogatói vacsora elérte a célját?
  • Ahogy a szurkolók, úgy a támogatók is nagyon fontosak számunkra. Korábban büszkén hangoztattuk, hogy rengeteg céget tudtunk megnyerni magunknak a TAO-felajánlások révén. Azt azonban látni kell, hogy ez az utánpótlásra fordítható. Nyáron elindítottunk egy VIP Pártolói Klubot, s ennek köszönhetően mostanra húsz magánszemély vagy cég állt az egyesület mögé. Szolgáltatásaikkal, vagy konkrét pénzügyi támogatásukkal segítik a csapatot! Ez a szombat volt az első alkalom, hogy a támogató is megismerhesse a felnőtt csapat játékosait, a stábot, a vezetőséget. Kiváló körülmények között, a kozármislenyi Center Grill Étterem Panzió vendégszeretetét élvezve töltöttünk el egy kellemes estét.
  • Szombaton akkor egy elégedett vezető dőlt le aludni?
  • Egy nagyon fáradt, de nagyon boldog vezető! Jó volt megint részese lenni új közösségek megalakulásának, hiszem mindig is a közösségteremtés volt a célunk!