KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Teplán Korina a serdülő válogatott keretében! 2020.12.03. 00:00

  Újabb sportolónk került korosztálya legjobbjai közé!

  Teplán Korina a serdülő válogatott keretében!

  A Magyar Kézilabda Szövetség 2015-ben bevezetett kiválasztó rendszerének újabb kétéves szakasza ért véget. A több körön át zajló kiválasztás utolsó állomását követően nagyon jó hírt kapott egyesületünk: Teplán Korina személyében újabb serdülő válogatott kerettagot adunk a magyar kézilabdának!

  Sportolónk így bekerült abba a bő, 60 fős keretbe, akiket az MKSZ szakemberei egy utolsó humánbiológiai vizsgálatra hívnak be. Ezután már nem marad más, mint részt venni az összetartásokon és ott bizonyítani a szövetség edzőinek, hogy a legszűkebb 20-as keretben is helye van. Egyesületünk igyekszik mindent megadni ahhoz, hogy ez sikerüljön Korinának!

  Teplán Korina első osztályos kora óta tagja a Kozármisleny SE-nek. Atletikus mozgása már kiskorában sejtette, hogy szép jövő áll előtte. Szorgalmasan járt edzésekre és 2006-os születése ellenére hamar a 2005-ös korosztály edzésein, majd mérkőzésein találta magát. Kori jelenleg is a 2004-2005-ösök alkotta serdülő I. osztályú csapat tagja, de nem mellékesen az U15 I.osztályú bajnokságban is kimagaslóan szerepel csapatával.

  Gratulálunk Korinak, és természetesen gratulálunk az elmúlt évek alatt vele foglalkozó felkészítő edzőknek is: elsősorban Bakonyiné Sütő Diának (vele töltötte a legtöbb évet), valamint Kovácsné Bareith Juditnak, Székely Katalinnak, Gyenis Alexandrának, Beliczay Józsefnek és Gyulay Lászlónak.

  Bravó Korina!