KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Tisztes helytállás Ifjúsági I. osztályban 2020.10.10. 00:00

  Fiataljaink megannyi gond, és mindösszesen három közös edzést követően utazatak Balatonboglárra.

  Tisztes helytállás Ifjúsági I. osztályban

  Jól szálltak meccsbe a lányok, az első játékrész derekáig nem tudott komoly különbséget kialakítani a hazai gárda- ám ekkor kezdtek ellépegetni tőlünk, majd a félidőt jelző kürt pillanatában alakult ki az addigi legnagyobb különbség: 4 találatnyi főrral vonulhatott az öltözőbe a NEKA II-es csapata. A fordulást követően mi kezdtünk jobban, felzárkóztunk 2 találatra, ám ennél közelebb nem értünk ellenfelünkhöz, akik elkezdtek újra előnyt építeni, s a végső sípszó pillanatáig 8 találatnyi különbséget jegyezhettünk fel. 

  Gyulay László: Nehéz helyzetünk ellenére mindent elkövettek a lányok a pályán, és ezért nagyon hálás és büszke vagyok rájuk! A lényeg ma az volt, hogy ismét együtt lehettünk és játszhattunk! Három edzéssel a hátunk mögött is volt tartásunk és mindent elkövettünk, de az ellenfelünk így is fölénk nőtt! Remélem, majd a sors vissza ad valamit nekünk abból, amit eddig elvett! De küzdeni fogunk, és mindent beleadunk, hogy már szerdán győztesen hagyjuk el a pályát a Mosonmagyaróvár ellen.

  NEKA II - Kozármisleny SE 33-25 (17-13) 
  Ifjúsági I. osztály 
  Vezette: Bazsó, Kertész 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Wichmann - Kovács 7, Köpösdi 2, Váradi, Bácsalmási 2, Obendorf, Pocsay 2, Grosics, Fledrich 2, Takács V. 7, Kasziba, Takács I. 2, Ancil 1 
  Edző: Gyulay László