KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Tisztes helytállás, két mérkőzésen át 2019.04.23. 00:00

  Ifjúsági, és Serdülő I. osztályú lányaink a rövid szünet előtt még Győrbe látogattak

  Tisztes helytállás, két mérkőzésen át

  Serdülő alakulatunk kezdte meg a mérkőzések sorát a győri Audi Arénában, a Győri Audi ETO KC I-es gárdája ellenében. Lányaink nem ijedtek meg a hatalmas aréna légkörétől, s bár a hazai csapat már a kezdetektől magához ragadta az irányítást, leszegett fejjel mentek előre lányaink. Bár a hazaiak győzelmét veszélyeztetni nem tudtuk, minden tőlünk telhetőt megtettünk, így emelt fővel jöhettünk le a küzdőtérről, mind a félidőben, mind pedig a lefújást követően.

  Győri Audi ETO KC - Kozármisleny SE (15-8) 30-21
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Kovács Kamilla, Tóth Johanna

  Kozármisleny SE: Wichmann - Dézsi N., Ancil 4, Kornfeld, Dézsi F. 6, Bihari, Kasziba 2, Bálványos 1, Takács 4, Váradi 1, Grosics 2, Jarjabka 1, Danis 
  Edző: Borbándi István 

   


  Érkezhettek az ifjúsági csapatok a pályára, ahol az elkövetkező 60 percben hasonló forgatókönyv szerint zajlottak az események, mint az előző összecsapáson. Bár a hazaiak magabiztosan kézilabdáztak, nem érheti szó a ház elejét ifjúsági lányaink esetében sem. Amit Gyulay László kért tőlük, legjobb tudásuk szerint igyekeztek végrehajtani, gyakorolni. A bajnoki egységek győrben maradtak, ám lányaink ezen mérkőzés után sem kellett, hogy leszegett fejjel kullogjanak el a játékoskijáró irányába.

  Gyulay Laci így látta az eseményeket:

  Azt gondolom, hogy több mint tisztességesen helytálltunk, egy nagyon komoly csapattal szemben. Nagyon elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, és a mutatott játékával is. Nyilván voltak hibáink, de ebből is tanulnunk kell, hogy tovább tudjunk fejlődni. Most négy napos pihenőre megyünk, mert komoly meccseink vannak hátra, és szükség van az aksik feltöltésére.

  Győri Audi ETO KC - Kozármisleny SE (19-13) 37-28
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Kovács Kamilla, Tóth Johanna

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Köpösdi 2, Acsai, Kovács 6, Leitner 6, Pocsay 5, Fledrich, Takács 2, Menyhei 3, Ancil
  Edző: Gyulay László