KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Tíz góllal győztünk a győri lányok ellen! 2021.05.16. 00:00

  Egészen csodálatos sorozatot produkál felnőtt csapatunk: zsinórban a tizenötödik veretlenül megvívott mérkőzésünknél tartunk, ezúttal a Győri Audi ETO KC U20-as együttesét múltuk felül.

  Tíz góllal győztünk a győri lányok ellen!

  A győriek ugyan a tabella utolsó előtti helyén állnak, de nemrég alaposan megizzasztották a NEKA-t, egyetlen góllal kaptak csak ki Balatonbogláron. Mi nem hagytuk, hogy izgalmas legyen a hajrá! A hazai bajnokinkon nagyon meggyőzően kezdtünk, az első félidőben mutatott határozott védekezésünknek és hatékony támadójátékunknak köszönhetően harminc perc alatt eldöntöttük a találkozót: a félidőben 17-7-re vezettünk. A folytatásban már sokkal kiegyenlítettebb volt a meccs, nem tudtuk tovább növelni előnyünket, így a végére maradt a kereken tízgólos különbség, 31-21-re győztünk!

  Zdenko Kordi: – Tizenötödik mérkőzésünk veretlenül, a harmadik hét nap alatt! A keddi és a mai meccsen is fontos győzelmeket szereztünk, amelyeknek köszönhetően nőhet az önbizalmunk, ugyanis nagyrészt jó játékot nyújtottunk. Jó volt ezt látni, ezért dolgoztunk az utóbbi hónapokban. Rövid pihenő vár csak ránk. Ahogy eddig, ezután is lépésről lépésre haladunk a szezon végéig. Az egész csapat megérdemli a dicséretet. Bravó, csajok, hajrá, Misleny!

  Kozármisleny SE–Győri Audi ETO KC U20 31-21 (17-7)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Vezette: Maródi István Márk, Novák Péter.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Wichmann (kapus), Polics 9, Hornyák 7, Markovics 4, Scheffer 3, Tobak 3, Grénus 2, Schäffer 1, Péter P. 1, Kovács V. 1, Halász, Linder, Fledrich, Takács.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.