KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Tizenhét góllal győztünk! 2019.12.01. 00:00

  A lányok komolyan vették a mérkőzést, nagyon jó szellemben kézilabdáztak Szombathelyen, aminek tizenhét gólos győzelem lett az eredménye.

  Tizenhét góllal győztünk!

  Nagyon hosszú, fárasztó utazás után kellett parkettára lépni a fiatalokból álló szombathelyi csapat otthonában. A mérkőzés első perceiben ez meg is látszott a teljesítményünkön. A védekezésünk és Vig kapusteljesítménye teljesen rendben volt, a támadásokban azonban sok volt a pontatlanság és a kapkodás. Néhány perc elteltével viszont elöl is magunkra találtunk: jött néhány könnyű gól, elkezdett kinyílni az olló a két csapat között, amely aztán annyira kinyílt, hogy a félidőre már tíz lett közte.

  A második félidőben sem lassított csapatunk. Nagyon jó szellemben játszottunk, és Halmai Pálma első félidei sérülése sem vette el társai kedvét. Hosszú idő után Leitner, Réti és Németh is jó teljesítménnyel jelezte, hogy lehet rájuk számítani. A nagyarányú győzelem teljesen megérdemelt volt, Pálmának mielőbbi felépülést kívánunk!

  Kovács Tamás: – Azt kértem a lányoktól, hogy úgy álljanak ehhez a meccshez, mintha az első helyezett ellen játszanának. Az elején egy kicsit dadogott még a labda, aztán szépen kijött a két csapat közti különbség. Halmai elvesztése fáj, mert jó formában volt. Egy meccs van még vissza. Jól fog jönni a pihenő, de erre az utolsóra még nagyon komolyan felkészülünk.

  Szombathelyi KKA U19–Kozármisleny SE 20-37 (8-18)

  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport, 10. forduló. Szombathely, 150 néző. Vezette: Garai, Varasdi.
  Kozármisleny SE: VIG – Hosszu 1, Klein-Gulya 4, SZEMMELROCK 8, Polics 2, Halmai 2, Schäffer 1. Csere: Radochay (kapus), Németh (kapus), Tóth T. 4, Leitner 4, Markovics 3, Halász 3, Réti 2, Linder 2, Grénus 1.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.

  Hétméteresek: 3/2, ill. 5/5.

  Kiállítások: 4, ill. 6 perc.