KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Tóth Ivett: „Új impulzusokra van szükségem!” 2021.07.22. 00:00

  Két új kapussal vág majd neki felnőtt csapatunk a 2021/2022-es szezonnak: Tóth Ivett Csurgóról érkezik hozzánk.

  Tóth Ivett: „Új impulzusokra van szükségem!”

  A legutóbbi bajnokságban jó szezont zárt csapatával, a Csurgóval Tóth Ivett, hiszen az ötödik helyen végeztek. Ennek ellenére úgy érezte, ideje váltani, jó lenne máshol is kipróbálnia magát.

   

  FB_IMG_1617019645064.jpg

  – Egy ideje már azt éreztem, hogy új impulzusokra van szükségem – mondta a 22 éves kapus. – Nagyon örültem a mislenyiek megkeresésének. Csupa jót hallottam a klubról, a csapatról, a szakmai stábról, így aztán elég gyorsan megegyeztünk. Mindenképpen előrelépésnek tekintem, hogy náluk folytathatom a pályafutásomat.

  Elég későn, 16 évesen kezdett el kézilabdázni Csurgón, de hamar kiderült, hogy van érzéke hozzá, és gyorsan is fejlődik. Eddig csak csurgói színekben lépett pályára, először szerződik másik klubhoz.

   

  FB_IMG_1615132224796.jpg

  – Sokat fejlődtem az utóbbi években, de tisztában vagyok vele, hogy van még hova előrelépnem. Mindent meg is teszek azért, hogy egyre jobb és jobb kapus legyek. Kozármislenyben szeretnék alapemberré válni, jó teljesítménnyel akarom segíteni a csapatot annak érdekében, hogy elérje céljait. Nagyon szeretnék egyszer az NB I-ben védeni, a legjobb variáció az lenne, ha a Mislennyel feljutnánk!

  Legyen így!

  Sok sikert kívánunk kozármislenyi színekben, Ivett!