KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Továbbjutottunk a Magyar Kupában! 2021.10.08. 00:00

  A bajnokság után a Magyar Kupában is találkoztunk a Mohácsi TE 1888 csapatával, és ez a randevú most jobban sült el: magabiztosan győztünk hazai pályán és ezzel továbbjutottunk a következő körbe.

  Továbbjutottunk a Magyar Kupában!

  Jó is volt ez így, hogy a kupában ismét összefutottunk a mohácsi lányokkal: néhány nappal a bajnoki fiaskó után volt lehetőség kiköszörülni a csorbát. Meg is tettük, aminek nyilván nagyon örülünk!

  mte_kupa_belső3.jpg

  Az ominózus bajnoki igazi rangadó volt szoros végjátékkal, a kupameccs azonban nem tartogatott ekkora izgalmakat. Gyakorlatilag végig mi irányítottuk a mérkőzést, jobban játszottunk ellenfelünknél, ami a félidőben négygólos előnyben mutatkozott meg. A folytatásban még rá tudtunk tenni egy lapáttal, tovább növeltük a különbséget, és végül tizenegy góllal, 25-14-re győztünk!

   

  Szép volt, lányok!

  – A Magyar Kupa mindenkinek kihívás. Jó alkalom volt ez mindkét csapat számára, hogy kipróbáljon olyan dolgokat, amiket egyébként kevésbé lehet. Úgy gondolom, mindkét fél láthatta, amit szeretett volna, talán ez volt a legnagyobb haszna ennek a mérkőzésnek. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, sokat jelent ez a csapatnak! – értékelt vezetőedzőnk, Zdenko Kordi.

   mte_kupa_belső2.jpg

  Kozármisleny SE–Mohácsi TE 1888 25-14 (12-8)

  Magyar Kupa, 2. forduló. Kozármisleny SE: Ferenczi 24/12, Tóth I. 3/1 – Schäffer 2/1, Markovics 1/0, Grénus 5/4, Varga N. 1/1, Tobak 5/3, Szabó P. 1/1, Scheffer 7/6, Brettner 3/1, Hornyák 4/2, Halász 1/1, Péter P. 3/1, Leitner 4/1, Kovács V. 4/2, Szemmelrock 5/1. Vezetőedző: Zdenko Kordi.

   

  A válogatott összetartások miatt a hétvégén nem lesz forduló a bajnokságban, így a lányok szusszanhatnak egyet. Hétfőtől pedig már újult erővel vethetik bele magukat a munkába és készülhetnek a Pénzügyőr SE elleni hazai bajnoki mérkőzésre, ahol az újabb győzelem megszerzése a cél.