KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Úgy játszottak a lányok, ahogy kell! 2021.02.21. 00:00

  Újabb akadályt vett sikeresen felnőtt csapatunk: a Rinyamenti KC elleni hazai bajnokin tízgólos győzelmet arattunk.

  Úgy játszottak a lányok, ahogy kell!

  Múlt vasárnap még a tabella éllovasánál, a Budaörsnél vendégeskedtünk, szerdán az NB I. egyik élcsapatát, a Siófokot fogadtuk a Magyar Kupában, hogy aztán szombaton a Rinyamenti KC-vel nézzük farkasszemet. Kemény, embert próbáló napok voltak ezek, de a lányok kiválóan vették az utolsó akadályt: az első félidőben eldöntötték a bajnokit. Jól játszottunk, megvalósítottuk a szakmai stáb elképzeléseit, ennek köszönhetően a támadójátékunk hatékony volt (16 gólig jutottunk), és a védekezésünk is működött (7 gólt kaptunk). A szünet után látható volt, hogy sok van már a lábakban, nem tudtuk tartani a tempót, de így is növeltük a különbséget, s végül kereken tíz góllal, 27-17-re nyertünk.

  Zdenko Kordi: – Gratulálok a csapatunknak a megérdemelt győzelemhez, a vendégeknek pedig a korrekt játékhoz! Megterhelő hét napon vagyunk túl, hiszen ez idő alatt három mérkőzést játszottunk le. A Budaörs és a Siófok elleni meccs után komoly kihívás volt felkészülni a mai bajnokira. Nagy fizikai és pszichikai terhelést kaptak a lányok a héten, ezért fontos volt a maximális hozzáállás. Játékosaim nagyszerűen reagáltak a feladatokra, amiket kaptak, az első félidő nagy részében úgy játszottak, ahogy megbeszéltük. Úgy érzem, jó úton járunk a mutatott játékot illetően. A második félidőben kicsit többet kombináltunk, mivel látszott, hogy már fáradtabbak vagyunk. Gratulálok minden játékosom hozzáállásához, illetve a feladatok végrehajtásához! Megyünk tovább, gyakorolunk az új kihívásokra! Gratulálok, csajok!

   

  Kozármisleny SE–Rinyamenti KC 27-17 (16-7)
  Női NB I. B Nyugati csoport.
  Vezette: Cseszregi Bence, Sipos József.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 6, Schäffer 5, Scheffer 4, Markovics 4, Grénus 3, Tobak 3, Szemmelrock 1, Linder 1, Halász, Kovács V., Hornyák, Köpösdi, Takács.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.