KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Újabb hasznos edzőmeccset játszottunk 2021.08.21. 00:00

  Felnőtt csapatunk lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését, amelyen már látszott előrelépés – nem mellesleg nyertünk is.

  Újabb hasznos edzőmeccset játszottunk

  Az NB I. B Keleti csoport hatodik helyezettje, az Orosháza után a legutóbbi szezon hetedik helyezettjével, a Tempo KSE együttesével találkozott felnőtt csapatunk. Látszott, hogy a lányok nagyon kemény munka kellős közepén vannak, nem voltak olyan frissek a fejek és a lábak sem, mint amilyenek remélhetőleg lesznek a bajnoki rajton. Az első félidő döntetlennel zárult, a másodikban azonban már egyértelműen a mi akaratunk érvényesült.

  – Újabb edzőmérkőzést játszottunk le csúcsterhelés alatt – értékelt vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – Látszott mindkét csapaton a fáradtság, nehezek még a lábak, de úgy gondolom, hasznos volt a meccs. Helyenként már látszott az előrelépés az eddigiekhez képest, de sok munka áll még előttünk!

   

  Kozármisleny SE–Tempo KSE 29-21 (10-10)

  Felkészülési mérkőzés. Vezette: Csányi Tibor, Szöllősi Stella.

  Kozármisleny SE: Tóth I. (kapus), Ferenczi (kapus), Scheffer 8, Schäffer 4, Grénus 3, Bretter 2, Szemmelrock 2, Halász 2, Varga 2, Bánhidi 2, Tobak 1, Leitner 1, Hornyák 1, Kovács V. 1, Markovics, Szabó P., Péter P. Vezetőedző: Zdenko Kordi.

  Csapatunk a felkészülés 5. hetét zárta ezzel a mérkőzéshez. A bajnoki rajtig - szeptember 11. szombat Komárom - még két felkészülési mérkőzésen vesz részt Zdenko Kordi csapata. 

   

  2021.08.28. szombat 15 óra Szombathely Savaria Aréna

  Szombathelyi KKA (NB I) - Kozármisleny SE 

   

  2021.09.04. szombat 17 óra Kozármisleny Városi Sportcsarnok

  Kozármisleny SE - Pénzügyőr SE