KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Újabb két pont a zsákban 2019.09.09. 00:00

  Serdülő I. osztályú csapatunk ezúttal vendégként hozta el a bajnoki egységeket.

  Újabb két pont a zsákban

  Szombaton délután volt jelenése csapatunknak Budapesten, a Kőér utcában. Ezúttal a Pénzügyőr SE csapata várt lányainkra ellenfélként. Nehezen lendült belel mindkét gárda a játékba. Jól példázza ezt, hogy a 10 -ik percig lefagyott az eredmény: 2-1 -es hazai vezetésen állapodott meg az óra. Innen a hazaiak léptek el elsőként, majd mi zörgettük meg kétszer a hálót, ezzel utolérve ellenfelünket. A félidőig nem is sikerült egyik csapatnak sem jelentősen elmozdulni a másiktól, így egy gólszegény, 8-8 -as állásnál harsant a félidei pihenőt jelző kürtszó. A második 25 perc hasonlóan indult, mint az első: gólcsenddel. Szerenécsre innentől kezdve nekünk jött ki jobban a lépés, illetve a védekezésünk elkezdett felkeményedni, aminek meg is lett az eredménye. Előbb egy 0-3 -as, majd egy 0-7 -es sorozatot produkáltunk, gyakorlatilag állva hagyva ellenfelünket, így a végére magabiztos, 8 találatos győzelmet szerezve. 

  Sajnos ismét idegesen kezdtük a mérkőzést. - Kezdte értékelését Bakonyiné Sütő Diána. - Kapkodtunk, pontatlanul játszottunk. A flúgos futam eredménye az első félidőben 8-8 lett. A második félidőben már higgadtabban, pontosabban játszottunk, a védekezésünk összeállt, így a végére megérdemelten hoztuk el a 2 pontot.

  Pénzügyőr SE - Kozármisleny SE (8-8) 14-22
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Örsi, Takács

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs, Tornyos, Bihari, Kornfeld 2, Teplán, Sasvári, Verebes 8, Varga, Takács 3, Kocsis 3, Grosics 5, Cseri, Jarjabka 1, Uhljar 
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána