KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Újabb lépés 2019.04.15. 00:00

  Ismét győztesen hagyta el a küzdőteret U22-es csapatunk, ezúttal a Hévíz vendégeként.

  Újabb lépés

  Tovább gyűrűzik veretlenségi sorozata fiatal csapatunknak, ezzel megőrizve a 4 pontos előnyt is a tabellán. A Gyulay tanítványok ezúttal a soron következő NB II-es fordulóval kezdték meg a hétvégi mérkőzés dömpinget. Jól indítottuk a mérkőzést, a védekezés, illetve a kapusteljesítmény kiemelkedő volt, így ha gólínséget is hozott a félidő, a mi vezetésünkkel ért véget az első 30 perc. A második játékrészben már komolyabb gólmennyiséget termelt mindkét alakulat. Egy apró megingást kivéve végig U22-es csapatunk irányította a mérkőzést, így egy percig sem  volt kérdéses, melyik gárda hagyja el a pályát 2 bajnoki ponttal a zsebében, aminek köszönhetően csapatunknak már csak egyetlen egy apró győzelemre van szüksége ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessen az NBII Dél-Nyugati régiójában!

  Gyulay László elégedetten értékelt:

  Nagyon jól felkészültünk a Hévíz játékából, így nem tudtak meglepni minket a hazaiak. A védekezésünk és a kapusteljesítményünk kiemelkedő volt. Egy nagy sorozat végére értünk és múlt héten komoly letörésbe voltunk, de ezen a meccsen már ismét dinamikusan mozogtunk, aminek nagyon örülök. Külön öröm, hogy a lányok nagyon elszántak és tudatosak voltak. A hátralévő három fordulóból egyet kell megnyernünk, hogy elérhessük célunkat, ezért amilyen gyorsan csak tudjuk, mindent el fogunk követni, hogy lezárjuk a bajnokságot!

  Hévíz SK - Kozármisleny SE (8-9) 18-24
  NBII Felnőtt Dél-Nyugat
  Vezette: Ács Zsolt, Kovács Tibor

  Kozármisleny SE: Bocskor, Németh, Vaskó - Köpösdi, Kovács 3, Pocsay 2, Réti 2, Fledrich, Takács 2, Menyhei, Kozsán, Péter 2, Leitner 7, Markovics 6
  Edző: Gyulay László