KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Újra pályán! 2020.09.07. 00:00

  Serdülő és Ifjúsági I. osztályú csapatunk fél évet követően hivatalos mérkőzésen futhatott ki a pályára

   

  Újra pályán!

  Győrbe látogattak lányaink az első forduló alkalmával, így mindkét gárda esetében tudtuk, nem lesz egyszerű a dolgunk. 

  Az ifjabb korosztály kezdte a mérkőzések sorát. Az utazás ellenére jól indítottuk a mérkőzést, ám a hosszú kihagyás utáni első találatra viszonylag sokat kellett várni: két percnyi játék után találtuk meg a hálóhoz vezető utat, no de az is igaz, hogy a hazai csapatnak még több időre volt szüksége az első találat megszerzéséhez. Innentől kezdve fej fej mellett haladtak a gárdák, majd mi vettük át a vezetést egy góllal, ami talán minket zavart meg jobban, mint az ellenfelet. Egy 5-0 -ás sorozatot láthatott a publikum, majd ismét kezdtük felvenni a fordulatot, ám a félidőre így is 4 találatos győri előnnyel vonulhattak el a csapatok. A fordulást követően ismét mi kaptuk el jobban a rajtot, ám a hazai csapat ismét megrázta magát, amire már nem maradt válaszunk, így magabiztos hazai győzelem született.  

  Beliczay József: A mérkőzést nagyon jól kezdtük, a 11. percben 6:5-re még mi vezettünk. Ezután sajnos a Győr produkált egy 5:0-ás periódust így lett 10.6. Innentől már olyan szinten szakadtunk le, hogy nem tudtunk visszakapaszkodni a meccsbe. A gyerekek kihozták magukból ami bennük volt, ez nagyon dicséretes! Rengeteg tanulságot lehet levonni a mérkőzésből és meg is fogjuk ezt tenni. Megyünk tovább a megkezdett úton. Csak a Misleny!

  Győri ETO KC - Kozármisleny SE 28-18 (13-9) 
  Serdülő I. osztály
  Vezette: Kolarovszki, Lábadi 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli, Frogács - Kaáli, Bihari 1, Kornfeld 2, Teplán 3, Sasvári, Uhljar 2, Verebes 2, Varga 2, Bálványos, Takács 2, Kocsis, Grosics 1, Cseri 3 
  Edző: Beliczay József   Érkezhettek a pályára az idősebb korosztály képviselői. Ezen a mérkőzésen az elejétől kezdve a hazai csapat kezében volt az irányítás. Ők szerezték meg az első találatot az összecsapáson, majd hozzátettek gyorsan még kettőt, így 2 percnyi játék után 3-0 -ás állást mutatott a kijező az Audi arénában. Ezt követően, bár kezdtünk magunkra találni, közeledni nem sikerült ellenfelünkhöz. A szünetre már megnyugtató előnnyel vonulhatott az öltözőbe a hazai csapat. A fordulás után is az otthon pályára lépő csapat akarata érvényesült, míg mi időnként nagyon szép dolgokat mutattunk, majd gyermeteg hibákat vétettünk, amit a hazai csapat könyörtelenül ki is használt, így nem volt kérdés, hogy győrben maradnak e a bajnoki egységek. 

  Gyulay László: Sok problémával kellett megküzdenünk a felkészülés során, ami hatással volt a mai meccsünkre is. Vegyesek az érzéseim, mert csináltunk remek dolgokat, és voltak buta hibáink, amit megbüntetett az ellenfelünk. Ami viszont tetszett, hogy volt tartásunk, és az utolsó pillanatig küzdöttünk! Nagyon készülünk a jövő hétre, mert fontos összecsapás vár ránk a Budaörs ellen!

  Győri Audi ETO KC - Kozármisleny SE 30-14 (17-9) 
  Ifjúsági I. osztály 
  Vezette: Kolarovszki, Lábadi

  Kozármisleny SE: Bocskor, Wichmann - Kovács 4, Acsai, Köpösdi, Takács, Bácsalmási, Obendorf 4, Dézsi 1, Fledrich, Takács 3, Kasziba 1, Grosics, Szabó 1, Ancil 
  Edző: Gyulay László