KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ünnepi hangulat a döntőben! 2021.06.02. 00:00

  Először játszhatott döntőt története során felnőtt csapatunk, amely a Liga Kupa fináléjának első mérkőzésén az élvonalbeli Dunaújvárost fogadta – a hangulat remek volt, szurkolóink nagyon élvezték a meccset!

  Ünnepi hangulat a döntőben!

  Egyértelműen a szezonunk megkoronázása a Liga Kupa döntője, amely során NB I-es ellenféllel mérhetjük össze tudásunkat. Természetesen mindenki tisztában volt azzal, hogy a Dunaújváros jobb, erősebb csapat a miénknél, amelyben olyan játékosok is szerepelnek, mint a több mint 100-szoros válogatott Bulath Anita, de ennek ellenére nem csak asszisztálni akartunk az esetleges vendégsikerhez, hanem meg akartuk mutatni, hogy mi van bennünk.

  Az első félidőben sikerült is! Szoros harminc percet játszottunk az újvárosiakkal, olyannyira, hogy a 13. percben Linder góljával a vezetést is megszereztük (6-5). A szünetre azért fordítottak a vendégek, de a 14-15-ös eredmény abszolút jól mutatott!

  A második félidőben már sokkal inkább a vendégek akarata érvényesült, ekkor jobban megmutatkozott a két csapat közötti különbség. Gyorsabban és pontosabban kézilabdázott a DKKA, aminek az lett az eredménye, hogy hamar jelentős előnyre tett szert (39. perc: 16-23). A lányok ekkor is igyekeztek mindent beleadni, amit értékeltek is a szurkolóink – annak ellenére, hogy végül tíz góllal kikaptunk, csodás volt a hangulat, láthatóan mindenki jól érezte magát!

  Zdenko Kordi: – Gratulálunk a vendégek győzelméhez, a mi csapatunknak pedig a mutatott ellenállás miatt jár a dicséret. Úgy gondolom, hogy a közönség jó mérkőzést láthatott, minden volt benne, ami a kézilabdát érdekessé teszi: szép akciók, jó védések, sok gól. Az első félidőben komolyabb ellenállást tudtunk kifejteni, a másodikban megmutatkozott a két csapat közti különbség. Az egész meccsen rotáltunk, szem előtt tartva, hogy csütörtökön és vasárnap is pályára lépünk még a héten. Szeretném megköszönni minden kilátogató szurkolónak, nézőnek, hogy itt voltak, remélem, elégedetten tértek haza a mérkőzést követően!

  Kozármisleny SE – DKKA 25-35 (14-15)
  Női kézilabda Liga Kupa döntő, 1. mérkőzés. Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, 500 néző.
  Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Németh (kapus), Polics 6, Scheffer 4, Tobak 3, Schäffer 3, Grénus 2, Kovács V. 2, Halász 1, Markovics 1, Linder 1, Köpösdi 1, Péter P. 1, Szabó P., Takács.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.
  DKKA: Wéninger (kapus), Hlogyik (kapus), Szalai 7, Román 6, Krupják-Molnár 4, Husti 3, Bulath 2, Barján 2, Horváth G. 2, Fodor, 2, Kazai 2, Schatzl Natalie 2, Mihály P. 1, Ferenczy 1, Matucza 1, Pál E.
  Vezetőedző: Vágó Attila.


  A visszavágóra június 6-án, vasárnap kerül sor Dunaújvárosban.