KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Utánpótás eredmények - 7.hét 2021.02.21. 00:00

  Utánpótás eredmények - 7.hét

  Pár hete még arról írtunk, hogy semmi nem jött össze utánpótlás csapatainknak. Ezúttal azonban kiváló csapatokat legyőzve szereztük meg az összes bezsebelhető pontot.

   

  Ifjúsági I.o 

  Kozármisleny SE – Bajnok DSE Nemesvámos 28:26 (16:14) v.: Csányi, Drinóczi

  Kozármisleny : Bocskor (k), Kovács 3, Acsai 1, Köpösdi 1, Sos, Bácsalmási 3, Pocsay 3, Fledrich 4, Takács I., Wichmann (k), Takács V. 8, Varga 1, Kasziba, Grosics, Szabó 1, Ancil 3,

  Edző: Gyulay László

   

  Hétméteresek: 3/3 és 6/4

  Kiállítások: 18 ill. 4 perc

   

  Gyulay László: Hatalmasat harcoltunk, küzdöttünk, hosszú idő után, újra igazi, egységes csapatként sikerült legyőznünk egy kiváló csapatot! Nagyon örülök, mert sokat szenvedtünk és sok problémánk van, de ma mindenki 110 százalékot nyújtva, maximálisan odatette magát! Ez a mi igazi arcunk, és ezért nagyon hálás és büszke vagyok a lányokra!

   

  Serdülő I.o

  Kozármisleny SE – Bajnok DSE Nemesvámos 23:19 (12:11) v.: Szászfai, Tasnádi

  Kozármisleny: Nagyvizeli (k), Tornyos 2, Bihari, Kornfeld 6, Teplán 2, Sascári, Varga 2, Bálványos 1, Takács, Kocsis 3, Forgács (k), Pál-Kovács, Grosics 4, Kaáli-Nagy 3, Tóth, Mohari (k)

   

  Hétméteresek: 2/2 és 1/0

  Kiállítások: 2 ill. 0 perc

   

  Gyulay László: Nagyon örülök a győzelemnek, mert sokat dolgoznak a lányok, és így kap igazán megerősítést, hogy megéri keményen melózni. Védelemben nagyon stabilak voltunk, míg támadásban a második félidőben tudtuk alkalmazni a tanultakat. Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, ezért is sokat ér ez a győzelem.

   

  U15 (Területi összevont bajnokság)

  Ahogy korábban is írtuk az U14-es és U15-ös bajnokság I.osztályú küzdelmeit törölte az MKSZ és helyette területi összevont „bajnokság“ írt ki. Ezek a mérkőzések tét nélküliek, hiszen nem készül belőlük tabella. A mérkőzéseket még is hétről-hétre le kell játszani..., amelyek gyakrolásra jók, versenyzésre sajnos egyáltalán nem!

  Kovácsné Bareith Judit tanítványai a múlheti 2/2-es U14-es rajt után U15-ben sem adták alább. A Tamásiban megrendezett fordulóban előbb a hazai csapatot, majd az U15-ös bajnokságban is már két ízben legyőzött Dunaújvárost győzték le újra. 

   

  Tamási KC – Kozármisleny SE 13:21 (6:9) v.: Meilinger, Molnár

  Kozármisleny: Köpösdi 3, Jelena 2, Bernhardt 2, Lubiczki 1, Szabó, Szentes 3, Ostrosics 1, Horváth H. (k), Rigó 6, Tóth, Mohari (k), Pintér 2, Teplán, Kun 1

  Edző: Kovácsné Bareith Judit

   

  Hétméteresek: 6/6 és 5/4

  Kiállítások: 4 ill. 2 perc

   

  Kozármisleny SE – DKKA 20:14 (7:6) v.: Gulyás, Meilinger

  Kozármisleny: Köpösdi 1, Jelena 4, Bernhardt 4, Lubiczki 1, Szentes 3, Ostrosics, Horváth H. (k), Rigó 3, Tóth, Papp-Szentpáli, Mohari (k), Pintér 2, Teplán 3, Kun

  Edző: Kovácsné Bareith Judit

   

  Hétméteresek: 8/6 és 5/4

  Kiállítások: 4 ill. 2 perc

   

  Kovácsné Bareith Judit: Nem megfelelő hőfokon kezdtük az első mérkőzést a hazai csapat ellen. Több helyzetünk is kimaradt, védekezésben sem voltunk elég agresszívek. A második mérkőzésnek már teljesen más képe volt. Rendkívül koncentráltan léptünk pályára, mind a védekezésünk, mind a támadó játékunk sokat javult. Gratulálok a csapatnak a két győzelemhez, valamint szeretném kiemelni a kapusaim teljesítményét, ami kiemelkedő volt ezen a hétvégén.

   

  Az Ifjúsági II.osztályra kiírt Kozármisleny SE - Szigetszentmiklós mérkőzés a vendégcsapat kérésére halasztásra került.