KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Utánpótlás 36. heti hírösszefoglaló 2021.09.14. 00:00

   UTÁNPÓTLÁS HÍRÖSSZEFOGLALÓ 36. HÉT

   

  Utánpótlás 36. heti hírösszefoglaló

   

  Ifjúsági I.o. bajnoki  2021.09.08. Kozármisleny

  Kozármisleny SE – Szent István SE (33-19)

  Összeállítás (gólok): Wichmann V. (K), Harmati F. (K); - Kovács V. (8), Grosics G. (7), Bréda L.(6), Köpösdi Zs. (3), Váradi Zs. (3), Fledrich D. (2), Kornfeld F. (2), Kaáli-Nagy V. (1), Kocsis L. (1), Dézsi F., Jarjabka J., Pál-Kovács F., Tornyos K., Tóth E.

  Gyulay László, edző: „Nagyszerű győzelemmel kezdtük az új szezont, jó érzés a sikeres nyitány. Sok kérdőjel volt bennem, mert egy komoly generációváltáson megyünk keresztül, a régi nagy harcosok helyét fiatalok vették át. Rengeteget dolgoztak a lányok a nyár folyamán, több tonna súlyt emeltek és legalább két maratont is lefutottak, de megérte a kemény munka, mert nagyszerű védekezéssel és kapus teljesítménnyel, megérdemelt és magabiztos győzelmet arattunk! Nincs időnk örömködni, mert szombaton már Érden játszunk, ahol komoly esélyünk lehet, ha ugyanilyen harcos felfogásban fogunk pályára lépni!”

   

  Serdülő I.o.  bajnoki 2021.09.08. Kozármisleny

  Kozármisleny SE – Szent István SE (24-28)

  Összeállítás (gólok): Gyarmati L. (K), Harmati F. (K); - Hónig H. (6), Tornyos K. (4), Tóth E. (3), Bernhardt P. (2), Daradics E. (2), Kocsis L. (2), Köpösdi S. (2), Rigó I. (2), Torgyik L. (1), Bánhegyi V., Szentes K., Török T.

   

  Fekete Tamás, edző: „A mérkőzés első 15 percében taktikusan és jól kézilabdáztunk aztán a koncentrációnk alábbhagyott, ami rengeteg technikai hibát és ziccer kihagyást eredményezett. A második félidő végén sikerült újra magunkra találni, ami már csak az eredmény kozmetikázására volt elég. Elsősorban mentálisan kell fejlődünk.”

   

  Serdülő I.o. bajnoki 2021.09.11. Érd

  Érdi Sport Kft. – Kozármisleny SE  (36-22)

  Összeállítás (gólok): Gyarmati L. (K), Harmati F. (K); - Bernhardt P. (6), Kocsis L. (5), Köpösdi S. (3), Tornyos K. (3), Bánhegyi V. (1), Daradics E. (1), Rigó I. (1), Szentes K. (1), Torgyik L. (1), Hónig H., Torgyik L., Tóth E.

   

  Fekete Tamás, edző: „Rengeteg technikai hibával tarkított mérkőzésen, 15 percig voltunk méltó ellenfelei a korban és tudásban is előttünk járó Érdi csapatnak. A legnagyobb probléma, hogy fejben teljesen szétestünk. Ezen kell dolgozunk tovább!”

   

  Ifjúsági I.o. bajnoki 2021.09.11. Érd

  Érdi Sport Kft. – Kozármisleny SE (25-27)

  Összeállítás (gólok): Wichmann V. (K), Harmati F. (K); - Bréda L. (8), Grosics G. (7), Kovács V. (6), Fledrich D. (2), Kornfeld F. (2), Kaáli-Nagy V. (1), Váradi Zs. (1), Dézsi F., Kocsis L., Köpösdi Zs., Pál-Kovács F., Tornyos K., Tóth E.

   

  Gyulay László, edző: „Nagyon értékes két pontot szereztünk idegenben a jó erőkből álló Érdiekkel szemben. Az első félidei játékunk, szinte hiba nélküli volt, még a második játékrészben a kihagyott hetesekkel és ziccerekkel magunkra húztuk a lelkes, jól küzdő hazaiakat! Azonban a döntő pillanatokban helyén volt a szívünk és az eszünk, így ha a végére nehezen is, de megérdemeltük a két pontot.  Remekül kaptuk el a bajnoki rajtot, ami remélem megfelelő motivációs bázist biztosít a lányoknak, hogy folytassák továbbra is a kemény munkát!”

   

  U15 I.o. C. csoport bajnoki 2021.09.11. Siófok

  Kozármisleny SE – Szombathelyi KKA (21-15)

  Összeállítás (gólok): Gyarmati L. (K), Horváth H. (K); - Bernhardt P. (5), Pintér S. (5), Hónig H. (3), Ostrosics A. (2), Papp-Szentpáli E. (2), Köpösdi S. (1), Kormány T. (1), Rigó T. (1), Tóth M. (1), Kun B., Szabó E., Wiesner H.

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „Megkezdődött az U15-ös gyermekbajnokság. Az első forduló Siófokon került megrendezésre, ahol a Szombathely és a Győr ellen léptünk pályára.

  A Szombathely ellen nem kezdtünk jól, a rendkívül waxos labdának köszönhetően rengeteg technikai hibánk volt. Labdacsere után a játékunk már jobb képet mutatott, de még elmaradt a valós tudásunktól. Ezen a mérkőzésen ez is elég volt a győzelemhez, de a következő mérkőzésre rendet kellett tenni a fejekben.”

  Kozármisleny SE – Győri ETO KC (22-25)

  Összeállítás (gólok): Gyarmati L. (K), Horváth H. (K); - Bernhardt P. (9), Pintér S. (5), Ostrosics A. (4), Kormány T. (1), Kun B. (1), Papp-Szentpáli E. (1), Wiesner H. (1), Hónig H., Köpösdi S., Rigó T., Szabó E., Tóth M.

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „A Győr ellen sem kezdtünk jól, de itt már nagyon apró hibák miatt húzott el az ellenfelünk, amin tudtam, hogy lehet javítani. Ez a második félidőben sikerült is, hiszen 6 gólos hátrányt dolgoztak le a lányok, és még a vezetést is átvettünk. Az utolsó 10 percre elfogyott az erőnk, így nem tudtuk megtartani a vezetést, és 3 gólos vereséget szenvedtünk. 

  Mindenképpen dicséret illeti a lányokat, hiszen hiányos kerettel, 4 játékos lábaiban egy serdülő mérkőzéssel a kitűzött célt elértük ezen a napon.

  Folytatjuk a munkát, és készülünk a következő fordulóra.”