KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Utánpótlás 38. heti hírösszefoglaló 2021.09.29. 00:00

  UTÁNPÓTLÁS HÍRÖSSZEFOGLALÓ 38. HÉT

  Utánpótlás 38. heti hírösszefoglaló

  2021.09.22. Dunaújváros

  Ifjúsági I.o. 

  Dunaújvárosi KKA – Kozármisleny SE (29:27)

  Nagyvizeil, Wichmann (kapusok); Kovács 7, Köpösdi 2, Kornfeld 2, Tornyos, Fledrich 7, Kocsis, Kaáli-Nagy, Bréda 5, Tóth, Grosics 4, Jarjabka, Váradi

  Gyulay László, edző: „Remek mérkőzést játszottunk, ahol apróságokon múlott, hogy nem szereztünk meglepetést! Conor McGregor szavai jutnak eszembe, aki egy vesztes meccs után azt mondta: "Nem vesztettem, hanem tanultam!"

  Nagy elismerés és gratuláció jár a lányoknak, mert remekül küzdöttek, és legalább egy pontot megérdemeltünk volna!”

   

  Serdülő I.o.

  Dunaújvárosi KKA – Kozármisleny SE  (34:29)

  Gyarmati, Harmati (kapusok); Tornyos 3, Török, Hónig, Rigó 2, Köpösdi 1, Bernhardt 11, Bánhegyi, Torgyik 3, Daradics 2, Kocsis 4, Kovács, Szentes 1, Tóth 2

  Fekete Tamás, edző: „Jól kezdtük a mérkőzést, egységesek voltunk hátul és bátran játszottunk elöl. A második félidő elején bent maradtunk az öltözőben, amit ellenfelünk egyből 3 gyors góllal büntetett. Nem szabad búslakodnunk, mert összességében léptünk egyet előre. Le kell vonnunk a tanulságot és dolgoznunk kell tovább, hosszú út áll még előttünk

   

  2021.09.22. Kozármisleny

  Serdülő III.o.

  Kozármisleny SE – Tolna KC (26:6)

  Horváth (kapus); Kormány 1, Szabó 3, Solymosi, Ostrosics 5, Tóth, Papp-Szentpáli 4, Zubán 1, Pintér 9, Wiesner 3

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „Második serdülő III-as mérkőzésünk itthon került megrendezésre a Tolna KC csapata ellen. Gyakorlásra remek alkalom volt, illetve készülni a hétvégi U15-ös fordulóra. Végig magabiztosan játszottak a lányok, és megérdemelten szerezték meg az újabb 2 pontot. Gratulálok a csapatnak!”

   

  2021.09.25. Kozármisleny

  U13 gyermekbajnokság

  Kozármisleny SE – Expressz Zálog Mecseknádasd (18:4)

  Összeállítás: Hoffmann, Szép, Nóránt, Bohner, Tóth, Böröcz, Jarjabka, Pintér, Bors, Egry

   

  PSN Zrt. – Kozármisleny SE (11-17)

  Összeállítás: Hoffmann, Szép, Kóródy, Nóránt, Bohner, Tóth, Böröcz, Jarjabka, Pintér, Bors, Egry, Györe

   

  Kovács Tamás, edző: „Ez a két mérkőzés pontosan olyan volt, mint az elmúlt pár hetünk.

  Egyértelműen látszik, hogy ki az, aki komolyan gondolja a kézilabdát, és ki az, aki ezt csak egyfajta hobbinak éli meg. Alapvetően ezzel nincs semmi baj, hiszen 12-13 éves lányokról beszélünk.

  De, ha egy sportoló (szülő) elvárja, hogy győztes csapat tagja lehessen, akkor ahhoz hozzá kell tenni, akkor áldozatok kell vállalni ennek érdekében!

  Ezt az edzéseken való megjelenéssel kell kezdeni. Az edzéseken való fegyelemmel és az ott elvégzendő munka 100%-os végrehajtásával kell folytatni. 

  A mérkőzéseken alázatosan, a napi feladatoknak megfelelő fegyelemmel kell kézilabdázni és minden ellenfélnél jobban kell akarni a sikert!

  Ma ugyan megnyertük mindkét U13-as mérkőzésünket, de a fentiekből csak nagyon minimálisat kaptam vissza a lányoktól!

  Nagyon sajnálom, hogy a csapatom tagjainak nagy része nem érti meg micsoda lehetőség van a kezében a kézilabda területén!

  Gratulálok a győzelmekhez, de jelentős szemléletváltáson kell többüknek is átesni ahhoz, hogy szakmailag előrébb léphessünk!

  Nem adom fel! Továbbra is az a célom, hogy kézilabdázókat képezzek lányaimból! Hiszek bennük és hiszem, hogy meg fogják érteni az előbbi gondolataimat!

  Folytatjuk a szisztematikus képzést, mert nagyon nagy értékek vannak ebben a közösségben!”

   

  2021.09.26. Kozármisleny

  U15 I.o. Gyermekbajnokság

  Alba Fehérvár KC – Kozármisleny SE (15:35)

  Gyarmati, Horváth (kapusok); Hónig 4, Kormány, Szabó 2, Bernhardt 9, Rigó 4, Ostrosics 1, Köpösdi 2, Tóth, Papp-Szentpáli 2, Pintér 5, Wiesner 3, Kun 3

   

  Kozármisleny SE – Siófok KC (23:24)

  Gyarmati, Horváth (kapusok); Hónig 4, Kormány, Szabó, Bernhardt 8, Rigó, Ostrosics 1, Köpösdi 4, Tóth 1, Papp-Szentpáli 2, Pintér 2, Wiesner, Kun 1

   

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „A Fehérvár és a Siófok csapatai ellen léptünk pályára.

  Cél volt a 4 pont megszerzése ezen a napon, de ebből csak 2 pont valósult meg. A Fehérvár ellen remek játékkal rukkoltunk elő, támadásban és védekezésben is kitűnő teljesítményt nyújtottak a lányok. Sajnos ez a Siófok elleni meccsen már nem így működött. Árnyékai voltunk önmagunknak. Több alkalommal is úgy éreztem, hogy át tudunk lépni ezen a gödrön, amibe beleléptünk, de sajnos mindig visszacsúsztunk. Nagyon kevés kellett volna a győzelemhez így is, hiszem 1 gólos vereséget szenvedtünk.

  Folytatjuk a munkát, hiszen még nagyon sok van vissza a bajnokságból.”