KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Utánpótlás 39. heti hírösszefoglaló 2021.10.05. 00:00

  UTÁNPÓTLÁS HÍRÖSSZEFOGLALÓ 39. HÉT

  Utánpótlás 39. heti hírösszefoglaló
  1. szeptember 29., Kozármisleny

  Serdülő I. osztály

  Kozármisleny SE – Bajnok DSE Nemesvámos (25-23)

  Összeállítás (gólok): Gyarmati, Harmati (kapusok); Tornyos, Köpösdi 4, Rigó 2, Bernhardt 3, Hónig 5, Bánhegyi 1, Torgyik 1, Daradics 1, Kocsis 1, Kovács 1, Szentes 2, Tóth 4,

  Fekete Tamás, edző: „Küzdelmes mérkőzést játszottunk, ahol egy komoly ellenféllel szemben tudtunk nyerni. Nagyon örülök neki, hogy az eddigi 15 perces jó teljesítményünket ki tudtuk tolni, és egészen a végjátékig a helyén volt a szívünk. Külön öröm, hogy mindenki hozzá tudott tenni ehhez a mérkőzéshez, és csapatként küzdve tartottuk itthon a két pontot. A következő lépés, hogy megtanuljuk élvezni is azt, amit csinálunk. Nagyon vártuk már az első győzelmünket, amihez tiszta szívből gratulálok a csapatomnak!”

   

  Ifjúsági I. osztály

  Kozármisleny SE – Bajnok DSE Nemesvámos (29-19)

  Összeállítás (gólok): Wichmann, Nagyvizeli (kapusok); Kovács 6, Pál-Kovács, Köpösdi 3, Kornfeld 1, Tornyos, Dézsi, Fledrich 1, Kocsis, Kaáli-Nagy 5, Bréda 5, Tóth, Grosics 7, Jarjabka 1, Váradi,

  Gyulay László, edző: „A különbség ellenére egy jó csapatot sikerült legyőznünk, egy extra védekezéssel. Rengeteg munkát, időt és energiát fektettek a lányok bele, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon örülök a győzelemnek, mert komoly munka van mögötte, és rengeteg dolgot kaptam vissza abból, amit edzésen gyakoroltunk.”

   

  1. október 1., Zalaegerszeg

  Serdülő III. osztály

  Egerszegi KK – Kozármisleny SE (13-26)

  Összeállítás (gólok): Horváth (kapus); Kormány 2, Pfeifer, Csizmadia, Ostrosics 3, Tóth 2, Zubán, Pintér 5, Wiesner 4, Kun 10

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „Serdülő III-as  bajnokság következő állomása Zalaegerszeg volt. Messzire utaztunk, későn kezdődött a mérkőzés, de így is nagyon koncentráltan kezdtünk. Remek védekezést mutattak a lányok, pedig nagy fizikális különbségek voltak a játékosok között. Ez a jó védekezés a mérkőzés végéig kitartott. Támadásban is jól működött a csapat, kevés technikai hibával játszottak, sokszor rendkívül szép megoldásokat láthattam tőlük. Szélről számos ziccer kimaradt sajnos, ebben mindenképpen javulnunk kell.

  Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

   

   

  1. október 2., Mosonmagyaróvár

  U14. I. osztály

  Kozármisleny SE – Szombathelyi KKA (17-17)

  Összeállítás (gólok): Nickl, Horváth (kapusok); Kóródy 1, Kéki 1, Rigó 8, Nóránt, Bohner 2, Juhász 1, Tóth, Böröcz 3, Pintér, Varga, Lasztóczi, Dalmi 1

   

  Bajnok DSE Nemesvámos – Kozármisleny SE (20-18)

  Összeállítás (gólok): Nickl, Horváth (kapusok); Kóródy 3, Kéki 1, Rigó 4, Nóránt 2, Bohner 3, Juhász 2, Tóth, Böröcz, Pintér 1, Lasztóczi 2, Dalmi, Hoffmann

  Kovács Tamás, edző: „Nagyon nem szeretek a körülményekkel foglalkozni, mert egyfajta mentegetőzésnek tűnhet, ha nem győz a csapat. Márpedig mi most nem győztünk, és volna mivel foglalkozni, de nem teszem! Nem akarom és nem is fogom felmenti sem magamat, sem csapatomat az elkövetett hibák miatt. Ezeket meg fogjuk beszélni a lányokkal! Ugyanakkor az a hit és akarat, ami jellemezte a csapatot ezen napon, az bizakodásra ad okot a jövőt nézve! Mindössze két hónapja dolgozunk együtt, igencsak különböző képességű és tudású sportolóval. Nekem (nekünk) most az a dolgunk, hogy a lehetőségekhez képest igyekezzünk egy szintre emelni a játékosok egyéni képességeit! Ez idő alatt lesz, amikor nyerni fogunk és lesz, amikor ez nem jön össze! De ha ez az ára, hogy elérjük szezon végére a kitűzött célt, akkor ezt vállaljuk! A feladat egyszerű: edzeni, edzeni, edzeni!!!”

   

   

  1. október 3. Barcs

  U12 Gyermekbajnokság V. csoport

  Kozármisleny SE Szentlőrinc – PSN Zrt. (5-29)

  Összeállítás: Bauer, Till, Grácz, Katona, Fazekas, Antolovics, Rumszauer, Rázsics, Brigovácz, Lakatos, Berki, Lovász (edző: Tóth Dávid)

   

  Satelit SE – Kozármisleny SE (4-13)

  Összeállítás: Csiki, Horváth, Vadasy, Tábori, Szugfill R., Hamarics-Fejes, Mohai, Takács, Tóth, Csuka, Grecht, Werner, Tajti (edző: Kovács Enikő)

   

  Városi Sportkör Sellye – Kozármisleny SE (10-21)

  Összeállítás: Bauer, Till, Grácz, Katona, Fazekas, Antolovics, Rumszauer, Rázsics, Brigovácz, Lakatos, Berki, Lovász (edző: Tóth Dávid)

   

  Kozármisleny SE – Rinyamenti KK SE (17-7)

  Összeállítás: Csiki, Horváth, Vadasy, Tábori, Szugfill R., Hamarics-Fejes, Mohai, Takács, Tóth, Csuka, Grecht, Werner, Tajti (edző: Kovács Enikő)

   

  Kovács Enikő, edző: „Kozármisleny SE: az idei szezon első játéknapja. Mondhatom, hogy mindenki alig várta, hogy újra hivatalosan pályára léphessen. Az eredmények nem tükrözik a mutatott játékot. Rengeteg hibával játszunk, pontatlanul és az állóképességünk is hagy kivetni valót. Ismét előjöttek hibák, amiken tudunk dolgozni, amikből tanulhatunk. Ezek mellett a játékunk sebessége növekszik, egyre többször tudjuk játszani a futó játékokat, ami ismét jó irány. Továbbra is igyekszünk komplex, több posztra alkalmas játékosokat képezni.

  Kozármisleny SE - Szentlőrinc: Szerencsések vagyunk, hogy ebben a korosztályban össze tudtunk állítani két csapatra elegendő játékost. Ebben a csapatban elsősorban a lőrinci játékosokat egészítjük ki, és mellettük azokkal a gyerekekkel szeretnénk foglalkozni, akiknek még nem alakult ki a végleges posztjuk, esetleg mert technikailag szükséges vagy mert fiatalabbak. Sok jó dolgot láttam ma is, rengeteg munkára, időre és türelemre van szükségünk. Azon leszünk, hogy minden játékos a számára legjobb képzést kapja.”