KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Utánpótlás 44. heti hírösszefoglaló 2021.11.09. 00:00

  UTÁNPÓTLÁS HÍRÖSSZEFOGLALÓ 44. HÉT

  Utánpótlás 44. heti hírösszefoglaló

  2021. november 3., Kozármisleny

  Serdülő III. osztályú bajnoki mérkőzés

  Kozármisleny SE – DKKA II. (25-21)

  Összeállítás: Horváth (kapus); Kormány 1, Szabó 3, Pfeifer, Ostrosics 5, Solymosi, Tóth 2, Zubán 1, Pintér 10, Wiesner, Kun 3

   

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „Hazai pályán fogadtuk a Dunaújváros csapatát a soron következő serdülő III. osztályú mérkőzésen. Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen ellenfelünk is a tabella elején foglal helyet. A védekezésre helyeztük a legnagyobb fókuszt, és ez kiválóan is működött a mérkőzés alatt. A megszerzett két pontunkat leginkább ennek köszönhetjük. Végig fegyelmezetten játszottunk, a hosszabb támadó időket nagyrészt sikerült megvalósítanunk. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez, úgy érzem megérdemelten foglaljuk el a tabella első helyét jelenleg, de több nehéz mérkőzés is vár még ránk az őszi szezonban.

   

  2021. november 3., Győr

  Ifjúsági I. osztályú bajnoki mérkőzés

  Győri ETO KC – Kozármisleny SE (29-21)

  Összeállítás: Wichmann (kapus); Kovács 6, Pál-Kovács 2, Kornfeld 1, Tornyos 3, Dézsi, Fledrich 2, Kaáli-Nagy 1, Bréda 4, Tóth, Grosics 2, Váradi

   

  Gyulay László, edző: „Ismét köszönöm a szülőknek, hogy plusz terhet vállalva a teszteléssel, lehetővé tették a gyermekük részvételét a mérkőzésen. Nem volt ideális a felkészülésünk a meccsre, mert 6 nap alatt mindössze egy edzésre volt lehetőségünk, ami nagyon kevés, főleg egy ilyen szintű csapat ellen! A különbséget túlzónak tartom, mert végig 1-2 gól volt csupán a két csapat között. Emelt fővel hagyhattuk el a pályát, amiből erőt meríthetünk a következő meccsre!”

   

  Serdülő I. osztályú bajnoki mérkőzés

  Győri ETO KC – Kozármisleny SE (32-17)

  Összeállítás: Gyarmati (kapus); Tornyos 1, Török 1, Köpösdi 1, Rigó 2, Bernhardt 4, Hónig 2, Bánhegyi 1, Torgyik 1, Daradics 2, Kovács, Szentes, Tóth 2

   

  Fekete Tamás, edző: „Sajnos csak 10 percig tudtunk méltó ellenfelei lenni a hazai csapatnak. Csak akkor tudunk egy ilyen ellenféllel pariban lenni, ha maradéktalanul betartjuk a taktikai feladatokat és végig koncentráltan, magas hőfokon küzdünk. Egy - egy halványan pislákoló szikrát leszámítva ma egyik sem valósult meg.”

   

   

  2021. november 6., Balatonboglár

  U15 I. osztályú bajnoki mérkőzés

  Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE (19-28)

  Összeállítás: Gyarmati, Horváth (kapusok); Hónig 3, Kormány 1, Szabó 1, Bernhardt 9, Neuperger 1, Ostrosics 5, Köpösdi 3, Tóth 1, Zubán, Pintér, Wiesner 1, Kun 3

   

  Kozármisleny SE – Alba Fehérvár KC (25-21)

  Összeállítás: Gyarmati, Horváth (kapusok); Hónig 3, Kormány, Szabó 3, Bernhardt 7, Neuperger 1, Ostrosics 3, Köpösdi 2, Tóth 1, Pintér 4, Wiesner 1, Kun, Kéki

   

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „Balatonboglárra utaztunk a következő U15-ös fordulóra.

  A Szombathely és Fehérvár csapatai ellen léptünk pályára. Célunk a 4 pont megszerzése volt, amit sikerült is teljesítenünk. Mindkét mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk, melyhez ezúton is gratulálok a csapatnak. A nyitott védekezésünk jobban működött, mint a zárt, de összességében meg voltam elégedve. Támadásban nagyon szép megoldásokat láthattam vissza. Amikor a saját játékunkat játszottunk, akkor könnyebben tudtunk helyzetbe kerülni, és szép gólokat lőttünk.”

   

  2021. november 6., Pécs

  U13 gyermekbajnoki forduló

  Expressz Zálog Mecseknádasd – Kozármisleny SE (11-34)

  Kozármisleny SE – Mohácsi TE 1888 I. (21-14)

  Összeállítás: Lovász, Tajti (kapusok); Hoffmann, Szép, Kóródy, Böröcz, Bohner, Tóth, Jarjabka, Pintér, Egry, Lasztóczi, Györe, Pirk

   

  Kovács Tamás, edző: „Csapatunk számára két nagy értékes mérkőzés volt a mai. 

  Az első mérkőzésen a nyitott védekezést kiválóan tudtuk használni a labdaszerzés gyakorlására és a támadásszervezések pontosítására. 

  A második - Mohács elleni - mérkőzésen a küzdeni tudásból vizsgáztunk jelesre! Harcosan, a keménység határát teljesen kitolva tudtunk játszani egy képzett csapat ellen. 

  Jó volt látni, hogy egy jó csapat ellen is képesek vagyunk a helyzetek kialakítására és azok eredményes befejezésére. Úgy gondolom, hogy a mai teljesítményünknek volt füle-farka! Látható volt, hogy mit akarunk játszani, örömteli volt, hogy MINDENKI hozzá tudott tenni a meccsekhez! Ez a mai teljesítmény jó alap lesz a további feladatok elvégzéséhez, hiszen ez még az utunk legeleje! Dolgozunk tovább, hogy amire nagyon jól kell játszanunk, addigra minden sportoló kész legyen a feladatának maximális ellátásra. Gratulálok Lányok!”

   

   

  2021. november 6., Szekszárd

  U11 gyermekbajnoki forduló

  Kozármisleny SE – Gézengúz UKC

  Kozármisleny SE – Harta KC

  Összeállítás: Bauer, Till, Katona, Horváth, Végi, Antolovics, Tóth, Rázsics, Lakatos

  Tatai Tamás, edző: „Szép időben Szekszárdon:

  A sok hiányzó ellenére, (betegség, karantén) két igen hasznos mérkőzést játszottunk a Harta és a Kalocsa/Gézengúz/ csapatai ellen. Látszik a gyerekeken az összeszokottság hiánya, de amennyiben több ilyen mérkőzésen léphetünk pályára, akkor a fejlődés töretlen lehet. A védekezés kimondottan jó volt, viszont támadásban éreztem hiányérzetet, ami elsősorban az összeszokottság hiányából ered. Voltak jó teljesítmények, aminek örülök, és várjuk a következő fordulót!”

   

  2021. november 7., Harkány

  Harkány SE – Kozármisleny SE

  Tolna KC – Kozármisleny SE

  Összeállítás: Szlávik (kapus); Gulyás, Harcos, Berisa, Frezik, Heinemann, Abosi, Ackermann

  Tatai Tamás, edző: „Hideg vasárnap Harkányban:

  Két mérkőzést játszottunk (Harkány, Tolna). Mindkét mérkőzésen voltak egészen jó támadásaink, amiből többnyire góllal fejeztük be az akciókat. A készült statisztika alapján mindezt közel 70%-os hatékonysággal, ami igen jónak mondható. Az eredményeket továbbra sem számolják, de mindkét mérkőzésen jól és kevés technikai hibával játszottunk.

  A védekezésben a visszarendeződésre kell majd hangsúlyt fektetnünk. Haladunk a lépcsőfokokon felfele, ami persze sok lépcső. A tanulási folyamat hosszú, edzéseken szorgalmasan és kitartóan gyakorlunk. A mérkőzéseken mérjük le, mit sikerült begyakorolni és azt, hogy mi jön vissza a meccseken. Hasznos vasárnap volt. Külön öröm, hogy az ott jelen lévő szülők és a gyerekek is jól érezték magukat!”