KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Utánpótlás 46. heti hírösszefoglaló 2021.11.24. 00:00

  UTÁNPÓTLÁS HÍRÖSSZEFOGLALÓ 46. HÉT

  Utánpótlás 46. heti hírösszefoglaló

  2021. november 17., Szombathely

  Ifjúsági I. osztályú bajnoki mérkőzés

  Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE (29 – 18)

  Összeállítás/gólok: Wichmann (kapus); Kovács 2, Pál-Kovács, Köpösdi 1, Tornyos, Fledrich 2, Kocsis, Kaáli-Nagy 5, Bréda 4, Tóth, Grosics 3, Váradi 1

  Gyulay László, edző: „Mindenek előtt nagyon szépen köszönjük azoknak, akik ismét teszteltették gyermeküket, hogy a pályán segíteni tudják a csapatot! Egy erős ellenféllel szemben sikerült tisztességesen és becsületesen helyt állnunk. Az eredmény reális, bár azt gondolom, hogy kis szerencsével és jobb döntésekkel szorosabb mérkőzést játszhattunk volna.”

   

  Serdülő I. osztályú bajnoki mérkőzés

  Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE (32 – 25)

  Összeállítás/gólok: Gyarmati (kapus); Tornyos, Török 1, Köpösdi 1, Rigó 6, Bernhardt 3, Hónig 2, Bánhegyi 1, Torgyik, Daradics 2, Kocsis 5, Kovács 1, Szentes 1, Tóth 2

   Fekete Tamás, edző: „Hihetetlenül hektikusak voltunk, a mérkőzésen belül voltak olyan periódusok amikor nagyon szépen játszottunk, aztán olyan hibákat vétettünk, amit szivacskézilabdás korunkban utoljára. Sokkal jobban kell törekednünk az egyenletesebb teljesítményre és a büntetődobások értékesítésére!”

   

  2021. november 17., Kozármisleny

  Serdülő III. osztályú bajnoki mérkőzés

  Kozármisleny SE – Csurgói NKC (27 – 21)

  Összeállítás/gólok: Horváth (kapus); Kormány 3, Szabó 5, Ostrosics 5, Solymosi, Tóth 2, Wiesner 1, Papp-Szentpáli 2, Zubán, Pintér 9

  Kovácsné Bareith Judit, edző: „Kilencedik serdülő III-as mérkőzésünket a Csurgó csapatával játszottuk hazai pályán. Célunk volt a veretlenség megtartása, ami sikerült is. Végig vezettünk a mérkőzésen, hol nagyobb, hol kisebb előnnyel. Tipikus hétközi esti mérkőzés volt, az egész napi iskola után nem pörögtünk 100%-on. Gratulálok a lányoknak az újabb győzelemhez!”

   

   

  2021. november 20., Mohács

  U13 gyermekbajnoki mérkőzés

  Harkány SE – Kozármisleny SE (6 – 33)

  Sport36-Komló – Kozármisleny SE (17 – 22)

  Összeállítás: Lovász, Tajti (kapusok); Hoffmann, Szép, Kóródy, Bohner, Tóth, Mohai, Jarjabka, Pintér, Egry, Lasztóczi, Györe, Pirk

  Kovács Tamás, edző: „Újabb két győzelem! Mindkét mérkőzésnek határozott feladatokkal vágtunk neki, amelyeket ma csak részben sikerült megvalósítanunk. 

  Az első meccsen jelentős különbség volt a javunkra, így a különbséget sem érzem túlzónak. A nyitott védekezésben jól alkalmaztuk a labdacsapdázásokat, míg a hatosfalnál tudtuk gyakorolni a beálló átadását, átvételét. Szép támadásvezetéseket is láthattam, de több esetben is felesleges labda leütésekkel lassítjuk játékunkat. 

  A második meccsen jelentősen belealudtunk a meccsbe, amit ellenfelünk jól használt ki! Védekezésben lézengtünk, míg támadásban rengeteg volt az eladott labdánk és kihagyott helyzetünk. Szerencsére időben kapcsoltunk, és az agresszívabb védekezésünknek, valamint a pontosabb, gyorsabb támadójátékunknak köszönhetően már a félidőre ledolgoztuk ötgólos hátrányunkat. A második félidőben aztán érvényesítettük nagyobb tudásunkat és magabiztosan győztünk.

  Ennek a mérkőzésnek a legnagyobb tanulsága, hogy minden ellenfelet meg kell tisztelni! Nem elég a mezt a pályára küldeni, mert a győzelemért járó két pontot senki nem fogja nekünk ingyen odaadni!

  Gratulálok csapatomnak! Ma is léptünk előre! Ma is tanultunk ezekből a meccsekből!”

   

  2021. november 21., Székesfehérvár

  U15 I. osztályú bajnoki mérkőzés

  Siófok KC – Kozármisleny SE (27 – 24)

  Összeállítás/gólok: Gyarmati, Horváth (kapusok); Hónig 5, Kormány 1, Szabó 3, Bernhardt 5, Neuperger, Ostrosics 2, Tóth 1, Papp-Szentpáli 1, Zubán, Pintér 6, Wiesner, Kéki

   Kozármisleny SE – NEKA (24 – 28)

  Összeállítás/gólok: Gyarmati, Horváth (kapusok); Hónig 2, Kormány 1, Szabó 3, Bernhardt 5, Tóth, Neuperger 1, Ostrosics 3, Papp-Szentpáli 2, Zubán, Pintér 4, Wiesner 2, Kéki 1

   Kovácsné Bareith Judit, edző: „Utolsó alapszakaszi fordulóra utaztunk Székesfehérvárra. A Siófok és a NEKA csapatai ellen léptünk pályára. Sajnos nem sikerült pontot szereznünk, így negyedik helyen zártuk az alapszakaszt. 

  A sérültek hiányát nem bírtuk el ezen a napon, hiába kezdtük nagyon magabiztosan mindkét mérkőzésünket. A mérkőzéseken mutatott akaratért gratulálok a csapatnak, valamint a rengeteg szép megoldásért, amit támadásban láthattam tőlük!

  Márciusban folytatjuk tovább az U15 I. osztály bajnokságát a középházban.”

   

  2021. november 21., Kozármisleny

  U11 gyermekbajnokság

  Kozármisleny SE – PSN Zrt.

  Kozármisleny SE – Harta KC

  Összeállítás: Grácz (kapus); Bauer, Till, Katona, Tóth, Rázsics, Szugfill R., Lakatos

  Tatai Tamás, edző: „Sajnos a héten elsősorban betegségek miatt a kék csapatunk nem tudott pályára lépni hazai környezetben. Öröm, hogy másik csapatunkat elkerülték a betegségek és pályára tudtak lépni.

  Felemás mérkőzéseket játszottunk. A PSN elleni mérkőzésen kiválóan védekeztünk és kevés hibával játszottunk; ugyanez a Harta KC ellen már kevésbé volt látható.  A két mérkőzés között mindössze egy óra telt el, vélhetően ez volt az oka a második mérkőzés visszafogottabb teljesítményének. Összegezve: vannak javuló elemek a játékban, amik remélem a jövőben állandósulnak majd a mérkőzéseken!”