KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Változás a felnőtt kispadon! 2021.11.08. 00:00

  Egyesületünk a mai napon közös megegyezéssel módosította Zdenko Kordi szerződését. 

  Változás a felnőtt kispadon!

  Zdenko Kordi 2020. novemberében vette át a felnőtt csapat irányítását és 2021. májusában az egyesület történetének legjobb eredményét, legnagyobb sikerét érte el csapatával az akkor megszerzett NB I B-s bajnokságban és Liga Kupában elért ezüstéremmel.


  Az idei szezonnak átalakított csapattal vágott neki, ahol az elsődleges célkitűzés a felsőházba jutás volt, másodlagos cél pedig egy feljutás közeli helyezés megszerzése.


  A kiváló bajnoki rajt után azonban a csapat több nem várt vereséget is szenvedett így veszélybe került az elsődleges célkitűzés elérése. 


  Ennek következményeként egyeztette vezetőségünk Zdenko Kordival és a közös munka átszervezése mellett döntött, amelynek értelmében Zdenko Kordi továbbra is az egyesület kötelékében marad és szakmai tanácsaival segíti a klub edzőit, munkatársait mint szakmai mentor.


  A felnőtt csapat irányítását a mai nappal Kovács Tamás - Gyulay László edző páros veszi át. Továbbra is a stáb tagja marad Vollár Dávid, Vig Vivien és Kecskés Zsolt. Megbízatásuk egyenlőre erre a szezonra szól. A vezetőség keresi a végleges, hosszabbtávú megoldást.

  Zdenko Kordi mesteredzőnek szeretnénk megköszönni a kiváló iránymutatást, tanítást, amellyel segítette egyesületünket, egyesületünk edzőit. Köszönjük a rengeteg sikerélményt! Biztosak vagyunk benne, hogy a kiváló szakember a jövőben is nagy segítségére lesz egyesületünknek.

  A régi-új edzőpárosnak sok sikert kívánunk. Bízunk benne, hogy az új impulzusnak köszönhetően sikerül elmozdulnia csapatunknak a győzelmek irányába! 

   
  Hajrá Csajok!
  #csakamisleny