KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Várjuk vissza Péter Pannát! 2019.10.05. 00:00

  Felnőtt csapatunk sokat hibázott, de így is magabiztosan győzött a Győri Audi ETO KC U19 elleni hazai bajnokin.

  Várjuk vissza Péter Pannát!

  Abszolút kiegyenlített mérkőzést láthatott a kilátogató szépszámú közönség az első félidőben. Ez leginkább annak volt köszönhető, hogy a jól záró védekezésből nem tudtunk a rendezetlen védelem ellen eredményesen kézilabdázni. Több eladott labda borzolta Kovács Tamás, no meg a nézők idegeit. A félidő vége mégis a miénk volt, így ugyan csak kis előnnyel, de előnnyel mehettek pihenni Policsék a nagyszünetre.

  A második félidőben hamar magához ragadta csapatunk a kezdeményezést. Egy szépségdíjas beállós gól, majd egy szemfüles Schäffer-féle labdalopás megadta az alaphangot. A védelem kezdett egyre jobban összeállni és a folyamatos rotáció miatt mindig volt friss ember a pályán, így kezdett kinyílni az olló. A félidő közepén volt pár védelmi hiba, így a vendégek tudták tartani a különbséget, a hajrára azonban kijött a két csapat közti különbség és végül ez egy magabiztos nyolcgólos győzelmet eredményezett.

  Csapatunk ezzel továbbra is tartja előkelő második helyét. Jövő hét szombaton a Pázmánd-Gárdony csapatához látogatunk.

  Kovács Tamás: – A győzelem megvan! Ma is sokat futottunk, de jóval többet hibáztunk, mint ami megengedett. Le kell vetkőznünk ezt a hazai pályán tapasztalható görcsösséget. Péter Panna súlyosnak tűnő sérülést szenvedett: egy sérülés sosem jön jókor, főleg nem akkor, amikor egy fiatal játékos kiváló formában van. Bizakodom, hogy valami csoda fog történni, és csak az ijedtség a nagy. Várjuk mielőbb vissza Pannát!

   

  Kozármisleny SE–Győri Audi ETO KC U19 33-25 (15-13)
  Kozármisleny SE: Radochay – Grénus 3, Szemmelrock 3, Halász 4, Polics 7, Klein-Gulya 5, Schäffer 2. Csere: Németh (kapus), Halmai 3, Péter P. 3, Markovics 1, Kovács V. 1, Tóth T. 1, Linder, Réti, Nemes. Vezetőedző: Kovács Tamás.

  Az eredmény alakulása. 7. perc: 3-3, 19. perc: 10-10, 36. perc: 19-14, 46. perc: 25-20, 54. perc: 29-23.

  Hétméteresek: 4/4, ill. 5/5.

  Kiállítások: 10, ill. 12 perc.