KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Vasárnapi dupla küzdelem 2019.09.09. 00:00

  Ifjúsági, és serdülő III. osztályban is megkezdték szereplésüket lányaink. 

  Vasárnapi dupla küzdelem

  Vasárnap délután 16 órakor indult útjára a labda a Kozármisleny SE - GÓNA SZKKE (Lenti) serdülő III. osztályú mérkőzésen. Hozzátartozik az igazsághoz, és jegyezzük ezt fel egész évre: nálunk ilyenkor az U14 I. osztályú csapat fut ki a pályára a soros ellenféllel szemben. Teszik ezt mindezt a tapasztalat szerzés, és a fejlődés reményében, mindenféle eredménykényszer nélkül az idősebb csapatok ellenében. Az első pár perc megszeppent játéka után kezdett magára találni fiatal gárdánk. De még hogy. Az addig kicsit félénk védekezés felkeményedett, növekedett a faultok száma, ami rögtön meglátszott az eredményen is. 4 találatos hátrányból a 25 percnyi játék végére 2 gólos előnyt kovácsolt Bareith Judit csikócsapata. Rosszkor jött azonban a szünet, a fordulás után újra elbizonytalanodtunk védekezésben, ennek köszönhetően ellenfelünk ragadta magához a vezetést, melyet meg is tartott az összecsapás végéig, ám eredménytől függetlenül jó volt nézni a lányok lelkesedését, és hallgatni a lelátóról érkező szüntelen biztatást a szülői közösség részéről! 

  Bareith Judit 

  Első serdülő III-as bajnoki mérkőzésünket itthon játszottuk a GÓNA csapata ellen. 
  Védekezésben a mérkőzés elején kevés volt a megállító faultunk, hiányzott az ehhez a védekezéshez elengedhetetlen agresszivitás.  Így a 11. percre 4 gól volt a különbség az ellenfél javára. Az első félidő második felében viszont összeállt a védekezés, hiszen 14 perc alatt 1 gól kaptunk. Meg is fordítottuk a mérkőzés állását, a félidőben 12-10-re mi vezettünk. A második félidőre sajnos nem tudtuk átvinni ezt a remek védekezést, 16 gólt kaptunk egy félidő alatt. Ebben benne volt, hogy előző nap egy utánpótlás tornán vettünk részt, valamint, hogy ebben a nálunk 1-2 évvel  idősebb korosztályban jelentős fizikai különbségek vannak, ami nagyon sok erőt kivesz a sportolókból. Támadásban még sok helyezkedési hibánk van, amin rengeteget kell dolgoznunk a jövőben. A mérkőzés vége 23-26 lett, ami úgy gondolom, hogy egy jó eredmény ebben a korosztályban. Folytatjuk a megkezdett munkát, és remélem, hogy mérkőzésről-mérkőzésre látható lesz a fejlődés. 

  Kozármisleny SE - GÓNA SZKKE (12-10) 23-26
  Serdülő III. Osztály 
  Vezette: Rozina, Újvári  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 2, Szentes 5, Solymosi, Jelena 4, Bernhardt 5, Lubiczki, Szabó, Ostrosics, Rigó 5, Tóth, Bechtel, Kun 1, Papp-Szentpáli 1
  Edző: Bareith Judit 

   

  A fiatalok mérkőzését követően érkezhettek a pályára az ifjúsági gárdák, ám ahogyan serdülő III. osztályban, úgy itt is fiatalabb csapattal szerepelünk: a Serdülő I. osztályban induló csapat szerez még több rutint, és mérkőzés lehetőséget az idei szezonban az idősebb korosztályban. Bakonyiné Sütő Dia csapata szombaton még Budapestre utazott I. osztályú mérkőzést játszani, ami meg is látszott a teljesítményükön. Lassan, pontatlanul folydogált a labda kézről kézre, ezzel segítve ellenfelünket, mind fejben, mind eredményben. Rengeteg kidolgozott helyzetet puskáztak el lányaink, a technikai hibákat még nem is említve. Egy dolog azonban mellettünk szólt, és végül ezzel is nyertük meg a találkozót. A lányok kondíciója. Ellenfelünk a végére elfáradt, amit sikerült is kihasználnunk, így győzelemmel kezdhettük meg ezt a bajnokságot is. 

  Ismét az első félidőt a sok kihagyott ziccer jellemezte.Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést ,a végén győzött a jobb kondi. - Összegezte röviden Dia a látottakat. 

  Kozámisleny SE - GÓNA SZKKE (14-14) 32-29
  Ifjúsági III. Osztály 
  Vezette: Rozina, Újvári 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli - Ócs 4, Tornyos, Bihari, Kornfeld, Sasvári 4, Uhljar, Verebes 4, Varga 1, Takács 2, Kocsis, Grosics 15, Cseri 2, Kasziba 
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána