KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Végre szurkolóink előtt győztünk! 2021.05.09. 00:00

  Hosszú idő után újra szurkolóink előtt játszhattunk mérkőzést, aminek nagyon örültünk, miként annak is, hogy győzelemmel örvendeztethettük meg őket.

  Végre szurkolóink előtt győztünk!

  Ünnep volt ez a mérkőzés számunkra, hiszen visszatérhettek szurkolóink a lelátóra. Mindig is nagyon fontosak voltak ők nekünk, rengeteget segítettek akkor is, amikor a koronavírus-járvány miatt nem lehettek jelen a meccseinken – de azért így az igazi, együtt a csarnokban!

  A sereghajtó DKKA U20 ellen kötelező volt a győzelem, amit végül meg is szereztünk. Gondolva a jövő keddi Liga Kupa-elődöntőre, ezúttal több játékpercet kaptak azok, akik eddig kevesebbet lehettek a pályán. Az első félidőben megnyugtató előnyt harcoltunk ki, hat góllal elhúztunk ellenfelünktől, s úgy tűnt, minden rendben (18-12). A szünet után azonban nem játszottunk jól, a vendégek vérszemet kaptak, és a 40. percre egy gólra feljöttek (21-20). Sőt, nem kis meglepetésre az 52.-ben egyenlítettek is (25-25), ezzel pedig izgalmassá tették a hajrát. A hátralévő percekben nagyon keményen meg kellett küzdenünk a győzelemért, de a lányok megoldották a feladatot, s végül 28-26-os sikernek örülhettek.

  Zdenko Kordi: – Hosszú idő után az első hazai mérkőzésünk volt nézők előtt, ami miatt biztosan nagyon akartak bizonyítani a lányok, ugyanakkor ez egy kicsit görcsössé is tette őket. Ráadásul bármennyire is szerettünk volna csak erre a meccsre koncentrálni, biztos, hogy a fejekben már a Kispest elleni Liga Kupa elődöntő visszavágója is ott motoszkált. A terv az volt, hogy többet játszhassanak azok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, ami az első félidőben működött is. A másodikban azonban sok hibával játszottunk, gyorsan akartunk nagy különbséget szerezni, ami általában nem működik, ahogy ezt ma is láthattuk. Ettől függetlenül kontrolláltuk az egész mérkőzést és megszereztük a két pontot. Bravó, csajok!

   

  Kozármisleny SE – DKKA U20 28-26 (18-12)

  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport. Kozármisleny, Városi Sportcsarnok.
  Vezette: Kovács Kamilla, Tóth Johanna.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Wichmann (kapus), Markovics 6, Polics 4, Grénus 3, Hornyák 3, Linder 3, Halász 2, Scheffer 2, Schäffer 2, Kovács V. 2, Takács 1, Tobak, Szabó P., Péter P.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.