KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Vissza az ösvényre 2019.10.28. 00:00

  NBII-es csapatunk tavalyi formáját idézve nyerte meg hétvégi összecsapását

  Vissza az ösvényre

  Kozsán Viviék szombaton utaztak el Nagykanizsára, azzal a nem titkolt céllal, hogy bezsebeljék a két bajnoki egységet. Bár ellenfelünkről sok információnk nem volt, biztosak voltunk abban, hogy komoly tempót, és feszes védekezést kell bemutassunk ahhoz, hogy hazai pályájukon két vállra tudjuk fektetni őket. Mindjárt az első 30 percben nyilvánvalóvá tettük: nem leszünk udvarias vendégek. Jó védekezés, nagy lelkesedés jellemezte gárdánkat, ami meglátszott az eredményen is. A játékrész végeztével 7-14 állt az eredményjelző táblán. A következő 30 minutumban is magabiztos, gyors kézilabdát játszva tovább nyitottuk az ollót a hazai csapat, és magunk között, így magabiztosan hoztuk haza a két pontot. Reméljük, hogy ezzel a győzelemmel megtaláltuk a fonál végét, mely visszavezet minket a tavalyi győztes ösvényünkre. 

  Gyulay László: Ezt a meccset már csütörtökön a NEKA elleni összecsapáson megnyertük, mert az ott tapasztalt játékot és csapatszellemet sikerült erre a mérkőzésre átültetni! Mentalitásunk, hozzáállásunk példaértékű volt az egész héten. Ritmusban és tempóban a tavalyi évet idéztük, ismét nagy sebességgel, gyorsan játszottunk, ami mellett megőriztük védelmünk feszességét!

  Tungsram SE - Kozármisleny SE U22 (7-14) 20-35
  NBII Felnőtt, Dél-Nyugat 
  Vezette: Antal, Antalné

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 7, Acsai 2, Köpösdi, Bácsalmási, Obendorf 1, Fledrich 1, Dobszai 3, Takács 1, Menyhei R. 3, Menyhei Cs. 2, Nemes 8, Ancil 2, Kozsán 5 
  Edző: Gyulay László