KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Voltak biztató momentumok 2019.08.10. 00:00

  Lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket, amelyen négygólos győzelmet arattunk a Mohács ellen.

  Voltak biztató momentumok

  A lányok számára nagyon jól jött már ez a mérkőzés, hiszen megtörte az edzésmunka monotonitását, szurkolóink pedig annak örültek, hogy hosszú szünet után végre láthatják játszani a csapatot. Csodát természetesen nem lehetett várni ebben az időszakban, elvégre a meló kellős közepén vagyunk, de azt azért senki sem bánta, hogy mislenyi győzelemmel ért véget a találkozó. Csapatunkban Polics Timi volt a legeredményesebb, hat gólt szerzett, Tóth Timi pedig ötször talált be.

  – Két hét extra terhelésen vagyunk túl. Ennek a végére kimondottan jól jött ez a felkészülési mérkőzés, amelyen kipróbáltunk egy-egy új taktikai elemet. Rengeteg technikai hibánk volt, ugyanakkor volt pár biztató momentum is. Nagyjából hatvan százalékot adtunk ki magunkból, kiindulásnak jó volt ez. Annak pedig külön örülök, hogy a nyár közepén egész szép nézőszám volt – értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Kovács Tamás.

  Kozármisleny SE–Mohácsi TE 1888 29-25 (12-13)
  Felkészülési mérkőzés.
  Kozármisleny SE: Németh – Grénus 3, Linder 1, Szemmelrock 4, Péter P., Polics 6, Schäffer 1. Csere: Vig (kapus), Tóth T. 5, Halász 3, Halmai 2, Leitner 2, Markovics 1, Gulya 1, Réti, Nemes.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.