KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Voltunk a pokolban is, de a mennyben végeztünk 2018.05.05. 00:00

  Óriási csatában szereztük meg a két pontot Nagyatádon: a házigazdák a második félidőben már öt góllal is vezettek, de nem tudtak minket megtörni, s végül hárommal mi nyertünk!

  Voltunk a pokolban is, de a mennyben végeztünk
  Hatalmas gratuláció a csapatomnak! – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Voltunk a mennyben és voltunk a pokolban is, de az angyalok megfogták a kezünket és végül odafent végeztünk. Boldog vagyok, mert a tervezett stratégia teljesen bevált, és ami ennél fontosabb, a lányok lényegében teljesen meg is valósították azt. Talán csak az első félidő utolsó tíz perce volt fájó.
  A mérkőzés igen fordulatos volt. Az első rész a miénk volt. A támadásainak nagyon eredményesek voltak, ugyanakkor hátul ekkor még szerencsések voltunk. A félidő második felében viszont elöl és hátul is szétestünk – ekkor hullámvölgybe kerültünk. A második félidőben a hazai csapat már öttel is vezetett, de mi ekkor azt játszottuk, amit megbeszéltünk. Szerencsére a kapuban Gadányi elkapta a fonalat, igaz, a védelem is nagyon jól dolgozott ebben az időszakban.
  Elöl Palotás átlövései és Markovics nagyon eredményes szélsőjátéka döntőnek bizonyult. Harcos, küzdelmes meccs volt, s úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Köszönöm a csapatomnak a kiváló hozzáállást! – tette hozzá Kovács Tamás.
   
  Rinyamenti KC – Kozármisleny SE 26-29 (15-12)
  Női NB I. B. Kozármisleny SE: Radochay – Hosszu 2, Szemmelrock 3, RAGONCSA 4, SPÁN 2, PALOTÁS 9, Schäffer. Csere: GADÁNYI (kapus), MARKOVICS 6, Tóth 3, Vadász, Szöllősi, Halász, Pukler, Linder. Vezetőedző: Kovács Tamás.