KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Zsinórban negyedszer győztünk! 2018.03.11. 00:00

  Nagyon izgalmas, szoros bajnokit nyert meg csapatunk: a Szombathelyi Haladás otthonában két góllal győztünk, s ennek köszönhetően maradtunk a harmadik helyen.

  Zsinórban negyedszer győztünk!

  Pontosan olyan meccs volt, amilyenre számítottam – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Ellenfelünk a mérkőzés elején nagyon jól használta ki védelmi hibáinkat és négygólos előnyre tett szert. Az időkérés jól jött, sikerült rendezni a sorokat és szívós védekezéssel utolértük a Haladást, majd a vezetést is átvettük. A második félidőben a hazaiak két beállós játékra váltottak, de szerencsére ezt is jól oldottuk meg a védelemben. Nagyon sokat kellett védekezni, a játékvezetők ezt hagyták, így a jó koncentráció ellenére is bekaptunk egy-egy gólt. Szerencsére elöl teljesen rendben voltunk, ami a befejezéseket illeti, ugyanakkor a megengedettnél több eladott labdánk volt, amiből ellenfelünknek sok több könnyű gólt is engedélyeztünk. A második félidő 57. percében már néggyel vezettünk, ráadásul kettős emberelőnybe kerültünk. Sajnos ez ránk hatott bénítólag és két támadást sem sikerült góllal befejezni, a hazai csapat ugyanakkor gyorsan válaszolt. A mérkőzés utolsó támadása a miénk volt, amit viszont emberhátrányban kellett lejátszanunk. A játékvezetők teljesen elvesztették a fonalat, mindkét csapat kárára rengeteg tévedésük volt és nagyon nehéz volt alkalmazkodni a stílusukhoz. Az utolsó tizenöt másodpercében már passzívnál támadtunk, Pukler lövése a kapufán csattant. A kipattanó az ellenfélhez került, de a kapura törő játékostól Hosszu elcsente a labdát és így az üresen maradt területen ziccert lőve beállította a végeredményt! Csapatom hatalmasat küzdött, és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, ugyanakkor a hazaiakat is minden dicséret megilleti. Gratulálok a lányaimnak! Ilyen mérkőzéseken erősödünk a leginkább!

   

   

   

   

  Szombathelyi Haladás VSE – Kozármisleny SE 31-33 (14-15)

  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport. Kozármisleny SE: Vig – HOSSZU 6, SZEMMELROCK 5, Halász 1, Ragoncsa 5, Palotás 10, Schäffer 2. Csere: Gadányi (kapus), Radochay (kapus), Vadász, Markovics, Szöllősi, Rideg 2, Spán 2, Pukler, Tóth T.

  Vezetőedző: Kovács Tamás.